Csúszik egy keveset a Dead or Alive 6

  • Írta: szlav
  • 2019. január 8.
  • Csúszás
Link másolása
Eredetileg február közepén jelent volna meg a Dead or Alive 6, a Koei Tecmo azonban bejelentette, hogy a biztonság kedvéért még bő két hétig a sütőben hagyják a bunyós játékot.

Mi azt valljuk, hogy inkább késsen egy játék a minőség érdekében, semmint hogy hatalmas első napos patchekkel és bugok tömkelegével kelljen vesződnünk. Szerencsére úgy tűnik, hogy a Koei Tecmo is ezt az álláspontot támogatja: bő két héttel eltolták a Dead or Alive 6 megjelenését, hogy - a rendező és producer, Yohei Shimbori szavait idézve - "a lehető legtökéletesebb Dead or Alive-játékélményt juttassák el a rajongókhoz."

A végső dátum tehát március első napjára esik. Ha minden a terv szerint halad, akkor a PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es játékosok is hullámzó keblekkel és kemény jobb egyenesekkel kezdhetik a tavaszt.

13.
13.
Raam989
A doa5 esetében szerintem teljesen korrektek voltak a dlc-k. Alapból volt kb 10 ruha mindenkinek, ezen felül meg opcionálisan vehetett magának az ember még vagy 50-et karakterenként. Az új pályák ingyen voltak és az a két fizetős új karakter meg pont nem adott semmit a játékhoz.
A baj az volt, hogy kiadtak vagy 3 verziót a játékból és a végére már egyszerűen nem volt online játékos. Én legalábbis ps4-en nem találok ellenfelet.
Az új részt nagyon várom amúgy, hiányoznak a régi online bunyók.
3.
3.
biohazard rex
Késsen csak, jobb mintha bugosan jelenne meg.
1.
1.
Anti4730
Az otot imadtam, es bizok benne hogy ez is jo lesz, de gameplay alapjan grafika meg minden szinte egy az egyben olyan mint az ot. Attol meg bizom benne jo lesz:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...