Pénteken egy rövid demót kap a Resident Evil 2

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 9.
  • Korai verzió
Link másolása
Már a nyakunkon van a Resident Evil 2-remake megjelenése, de január 11-én érkezik egy kipróbálható változat is belőle "1-Shot demo" címmel mindhárom platformra. Csupán harmincperces tartalmat kapunk.

Végre első kézből is meggyőződhetünk arról, hogyan sikerült átültetni modern köntösbe az 1998-as klasszikus túlélőhorrort. Január 11-én érkezik a Resident Evil 2-remake demója PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, amely 30 percnyi játékidőt biztosít.

A próbaverzióban Leon bőrébe bújunk, akinek számos feladatot teljesíteni kell a kitűzött időlimit lejárta előtt. Ha ez sikerül, újraindíthatjuk a küldetést, és már nyugodtabb körülmények között fedezhetjük fel Raccoon Cityt. Ha a zombik martalékává válsz, addig folytathatod a kalandot, míg az időlimit le nem jár.

Ha sikeres a küldetés, egy vadiúj filmes előzetest nézhetsz meg. Ezután vége a dalnak, a demóval nem játszhatsz újra, csakis a trailer marad.

A demó január 15-31. között elérhető. Készüljetek, hogy a lehető legjobb formában vágjatok neki Leon célkitűzéseinek! A végleges változat január 25-én fut be.

6.
6.
guba800
Akkor ha elsőre nem sikerül teljesíteni az időlimitet,akkor már többet el sem lehet indítani a demót?ez nagy faszság!!
5.
5.
JohnSpartan
Kell a *asznak... Amigy is elő van rendelve már! :)
4.
4.
biohazard rex
Adjatok PC-n neki fél napot és leszedik róla az időkorlátot. :)
2.
2.
shatterhand
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...