Márciusra csúszik a Tropico 6

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 9.
  • Csúszás
Link másolása
Az önjelölt diktátoroknak még várniuk kell a trópusi banánköztársaságuk felvirágoztatására, hiszen január helyett csak márciusban csaphatnak le a Tropico 6-ra. El Presidente tehát téli szabadságra megy.

Noha a Kalypso Media eredetileg 2018-ra ígérte a stratégiát, később 2019 januárjára lőtte be a premiert, ám ebből sem lesz semmi. A kiadó megerősítette, hogy csak március 29-én landol a Tropico 6 PC-n.

A kiadó megígérte, hogy "egy nagyszerű játék" van készülőben, de szeretnék még jobbá tenni, ezért is döntöttek a halasztás mellett. A Kalypso Media tulajdonosa, Simon Hellwig elárulta, hogy amikor az ünnepek alatt játszott a Tropico 6 korai verziójával, tetszett neki a játék. De ez nem elég, szeretni akarja, ami bizonyára így is lesz, ha a Limbic Entertainment kap némi extra fejlesztési időt.

Javul tehát az útkeresés, a multiplayer és a gazdaság egészének átfogó szimulációja is. Több ezer bétateszter véleményét vették alapul az anyag tökéletesítéséhez.

7.
7.
Josi21
Eggyetértek... Gyerek már felnőtt... 23... Ettől függetlenül az unokákat féltem, útban vannak. Nekem, nekünk már jobb, rosszabb nem lessz, de nekik, a legjobbakat szeretném... Gyerekre száll minden, ha mennünk kell... De az ő gyerekeire nem tudok vigyázni 30-40 év múllva, bárcsak tehetném ! Off vége. xD Játékról... 2.-3.-al sokat játszottam, azóta kimaradt. Lehet újra diktátor bőrbe bújok, kizárólag virtuálisan. :)
6.
6.
Juha
#3: Akkor remélem a 7. rész még idén jön :-)
Amúgy most annyiban picit igazat adok az általam sem igazán kedvelt #4-nek, hogy itt rendszerváltás kell. Nem ilyen-olyan, hanem mindenkit kitenni, akinek eddig köze volt a politikához, ebbe beleértve az ellenzéket is, és jöjjön az új nemzedék. Biztos lenne pár sz*r évünk itt Európa közepén, de pl. én már a gyermekem jövőjéért aggódom, nem a sajátomért, mert az már el van b***va.
1.
1.
ollie92
A Modern Warfare 4 cikket nem akarjátok lehozni ? Elég ígéretes lesz ....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...