Tropico 6 PC, PS4, XBOXONE

El Presidente hatodjára is visszatért.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékcunami, ezen a héten sem fogunk unatkozni. Mostantól végre a FIFA 20-ban is rúghatjuk a bőrt, reszelhetünk pár végtagot a The Surge 2-ben, a konzoljainkon pedig elővehetünk egy halom klasszikus szerepjátékot.

Ősszel érkezik a konzolos Tropico 6

A képzeletbeli Tropico banánköztársaság lakó retteghetnek, ugyanis újabb önjelölt diktátorok bukkantak fel a horizonton. A népszerű városépítős diktátorszimulátor legújabb epizódja ősszel ellátogat a Sony és a Microsoft konzoljára.

Tropico 6 teszt

Közel öt év után, új fejlesztőcsapat műhelyéből került elő a Tropico-sorozat hatodik része, melyben ezúttal is El Presidente bőrébe bújva kell egy karibi banánköztársaságot irányítanunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jócskán el leszünk eresztve vadonatúj játékokkal, és szinte minden platformon több izgalmas címnek örvendhetnek a játékosok. Sőt, még a mozikban is érdekes premierekre számíthatunk!

Tropico 6 - elindult a nyílt bétateszt

Ma és holnap kipróbálható minden idők leghíresebb - és talán egyetlen - banánköztársaság-szimulátorának legújabb része. A Tropico 6 bétája tartalmilag roppant erős, az összes korszak helyet kapott benne.

Márciusra csúszik a Tropico 6

Az önjelölt diktátoroknak még várniuk kell a trópusi banánköztársaságuk felvirágoztatására, hiszen január helyett csak márciusban csaphatnak le a Tropico 6-ra. El Presidente tehát téli szabadságra megy.

Tropico 6 - El Presidente bétázni hív!

Az előrendelők közt már most elstartolt a Tropico 6 bétatesztje, El Presidente pedig komoly érveket hoz fel amellett, hogy miért illene nekünk is csatlakoznunk. Ha ma csak egy trailert néztek meg, akkor ez legyen az!

GC 2018: Csak jövőre jelenik meg a Tropico 6

Újabb előzetes érkezett az Unreal Engine 4 segítségével meghajtott Tropico 6-hoz. A megjelenés azonban sajnos csúszik, így az önjelölt diktátoroknak 2019-ig kell várniuk, hogy végre magukhoz ragadhassák a hatalmat kedvenc szigeteiken.

Tropico 6 - építsük újjá nemzetünket!

Vadonatúj játékmenet-ízelítőt kapott a Tropico-sorozat hatodik felvonása. Az új videó részletesen bemutatja, milyen főbb újdonságok állnak majd rendelkezésünkre virtuális diktátorunknak a nemzet újjáépítésében.

GC 2017: Tropico 6 - egy diktatúra mind felett

El Presidente jövőre visszatér, hogy egy minden eddiginél kifinomultabb diktatúrát virágoztasson fel. A Tropcio 6-ban több kis sziget is a birodalmunk része lehet, amiket hidakkal köthetünk össze és lopott építészeti csodákkal díszíthetünk.