God of War - tervben volt egy DLC is

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A God of Wart jogosan választottuk az év játékának tavaly, ám néhány rajongó bizonyára örült volna annak, ha Kratos és fia sztorija folytatódott volna egy DLC-ben. Cory Barlog elárulta, tervben volt egy kiegészítő, de végül lemondtak róla.

A God of War rendezője, Cory Barlog a Kinda Funnynak adott interjújában elárulta, hogy volt egy igen szórakoztató ötlete a DLC-re nézve, amely olyan lett volna, mint a The Last of Us: Left Behind vagy az Uncharted: Lost Legacy, amelyek elég nagyok voltak ahhoz, hogy önálló kiadásban is megjelenhessenek.

Amikor Barlog felvázolta terveit a munkatársainak, mindenki azt mondta, hogy "nem is DLC-ről van szó, ahhoz túl nagy és ambiciózus". Ennek eredményeként ez a kiegészítő jelenlegi formájában biztosan nem lát napvilágot, legalábbis nem úgy, ahogy Barlog elképzelte.

A direktor sajnálja is a dolgot, de abba ringatta magát, hogy elkészült a New Game+ és a fotómód, illetve néhány új páncélelem is. Persze ez nem vigasztalja azokat a rajongókat, akiknek nem volt elég Kratosból.

Bízzunk abban, hogy a SIE Santa Monica srácai már javában készítik az igazi folytatást!

10.
10.
felegyi
Most kezdtem neki másodjára, anno megjelenéskor toltam ki egyhuzamban... még most is nagy kaland, tervben van hogy platinázom!
9.
9.
Raam989
Szerintem egy, a fő sztorihoz nem kapcsolódó, olcsóbb, 2-3 órás spinoff dlc bőven elfért volna a két játék megjelenése közt.
8.
8.
DarkLord
Utálom a dlc-ket, sok játékra ezek miatt kell várnom sokat, mert tudom, hogy a kiadó dob hozzá párat és akkor már megvárom a GOTY-t és azt veszem meg. Itt nem volt szó dlc-ről és most nagyon mérges lennék, ha így döntöttek volna, mert dlc-t külön nem vásárolok elvből se ezért lecsúsztam volna a jóságról...
7.
7.
Yanez
5.
5.
#4: +1

#1: Egy pár órás Asgard mókára meg ne is pazaroljanak DLC-t, a sztori egyértelműen oda fog vinni minket. Majd a folytatáshoz szépen megcsinálják. és az ezerszer jobb lesz, mint amit egy DLC-ben kaptunk volna.
3.
3.
RangerFox
Ez furcsa, mert egy másik interjúban szó szerint azt mondta, hogy nem akart dlc-t hozzá, mert azt szerette volna, hogy a játék a megjelenéskor egy egészet alkosson. És akkor a photo/new game módokról beszélt, hogy azokat is szerette volna day 1 beletenni, csak nem maradt ideje. Inkább készítsék a második részét, nem kell egy standalone dlc.
2.
2.
xICEMANx
Fúú ez nagyon elkeserített :(, ez az a game, amihez tényleg kellett volna egy DLC, hogy visszatérhessen az ember abba a hihetetlen kalandba :(
1.
1.
Effecta
Akkor nem lesz Asgard dlc...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...