Fear the Wolves - jönnek a kétfős csapatok

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 9.
  • Letöltés
Link másolása
Jókora frissítéssel rukkolt elő a Vostok Games a posztapokaliptikus battle royale-játékához Unified Update néven. Javított matchmaking, kétfős csapatok és hangalapú chat várja az érdeklődőket.

Annak ellenére, hogy a Fear the Wolves a számos veszéllyel, anomáliákkal és mutánsokkal tarkított pályájával képes volt új ötleteket hozni a battle royale-játékok világába, meglehetősen kevés ember érdeklődését tudta felkelteni. Augusztusban elrajtolt a PC-s korai hozzáférésű verzió, ám a játékosszám szeptember óta még a 100 főt sem volt képes egyidejűleg elérni.

Ezen próbál meg változtatni a játék legújabb frissítése, mely végre lehetővé teszi, hogy egy barátunkkal együtt közösen is belevághassunk a radioaktív erdők felderítésébe. Emellett számos technikai finomhangolást is eszközöltek a készítők, illetve a pálya egyes pontjait is teljesen átalakították, szóval a régebbi játékosoknak is érdemes lehet tenni vele egy újabb próbát.

A Fear the Wolves jelenleg kizárólag PC-n érhető el, a végleges verzió rajtjára pedig 2019 során számíthatunk.

2.
2.
pjoco
#1: Meg ne vedd mert a világon senki se játszik vele. 10 ember koborog most is rajta steamcharts alapján. Ezen már a patch se az ingyenesség nem segít.
Islands of Nyne: Battle Royale is ugyanígy járt. Elején jól rajtolt most meg 13 ember játszik vele pedig ingyenessé tették. Pedig én nagyon szeretnék egy jó Battle Royalt mert a PUBG minden csak nem jó. Pedig több mint 600 órám van benne, de már elindítani sincs kedvem. Akkor inkább próbáld ki az ingyenes Ring of Elysiumot ha még nem tetted volna. Azon legalább van bőven ember.
1.
1.
DeKor
Valaki játszik ezzel mostanában? Én a bétát próbáltam annak idején, de szörnyen zavart, hogy ez végeredményben egy szerencsejáték, nem sok köze van a győzelemnek ahhoz, hogy mennyire játszik az ember jól vagy rosszul. Javítottak már a balanszon azóta?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...