Fear the Wolves PC, PS4, XBOXONE

Battle Royale a radioaktív sugárzással sújtott Csernobilben.
Típus:

Megérkezett a teljes Fear the Wolves

A Vostok Games battle royale-címe a közkedvelt csernobili zónába invitálja a játékosokat, ahol nem csupán a riválisainkkal kell leszámolnunk az utolsó vérig, hanem anomáliákkal és mutánsokkal is szembe kell néznünk.

Fear the Wolves - közeleg a végleges változat

A korábbi S.T.A.L.K.E.R.-fejlesztőket foglalkoztató Vostok Games elárulta, hogy a posztapokaliptikus battle royale-címük a jövő héten lép ki a korai hozzáférésű státuszból. A premier napján vadiúj tartalmaknak is örülhetünk.

Fear the Wolves - jönnek a kétfős csapatok

Jókora frissítéssel rukkolt elő a Vostok Games a posztapokaliptikus battle royale-játékához Unified Update néven. Javított matchmaking, kétfős csapatok és hangalapú chat várja az érdeklődőket.

Fear the Wolves - érkezik a magyar lokalizáció

A Steam Early Access rendszerében már hetek óta elérhető battle royale jókora frissítés előtt áll; az optimalizáció és a pálya bizonyos elemeinek átdolgozása mellett 10 új nyelvet fog támogatni a játék, többek közt a magyart is.

Fear the Wolves - elrajtolt a korai hozzáférés

A mai napon új kihívóval bővült a battle royale-játékok piaca, a Survarium fejlesztője, a Vostok Games ugyanis kisebb halasztást követően végre elérhetővé tette a Fear the Wolves korai hozzáférésű változatát a Steamen.

GC 2018: Egy hét múlva itt a Fear the Wolves

A battle royale műfaj hamarosan egy újabb trónkövetelővel gyarapodik - a Fear the Wolves elsősorban azoknak szól, akik a S.T.A.L.K.E.R.-en nevelkedtek és csípik a sugárfertőzött csernobili miliőt. Már tudjuk a korai hozzáférés dátumát is!

Néhány hetet csúszik a Fear the Wolves

Az eredeti tervek szerint ma jelent volna meg a Fear the Wolves Steam Early Access-változata, a projektért felelős Vostok Games azonban úgy döntött, hogy egy ideig még elnapolják a korai hozzáférést.

Dátumot kapott a Fear the Wolves - Early Access

Hamarosan újabb kihívóval bővül az egyre népesebb battle royale-felhozatal, ugyanis a hónap közepén elrajtol a S.T.A.L.K.E.R.-szerű Fear the Wolves korai hozzáférésű próbaköre.

Ilyen gép kell a Fear the Wolves alá

A Vostok Games jóvoltából újra meglátogathatjuk a csernobili Zónát, de hogy ne érjen minket váratlanul a mutánsokkal és anomáliákkal tarkított utazás, íme, a battle royale gépigénye. A beugró elég baráti.

E3 2018: Befutott a Fear the Wolves első trailere

A S.T.A.L.K.E.R.-veteránokat tömörítő a Vostok Games is battle royale-játékot fejleszt, amely nem túl meglepő módon Csernobilba kalauzolja el a játékosokat. Befutott az első előzetes!