Már tudjuk, mikor jön az Alien: Blackout

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A hét elején leplezték le a mobilos Alien: Blackoutot, amelyben főhősünk Amanda Ripley lesz, aki már az Isolationben is a szívünkhöz nőtt. Habár akkor még nem voltunk tisztában a megjelenési dátummal, már nem kell sokat várnunk a játékra.

Nem biztos, hogy ezt az Alien-játékot vártad. A spin-offban Amanda Ripley-t irányítjuk a Weyland-Yutani űrállomásán, ám a baj hamar bekövetkezik: egy vérszomjas xenomorph tör a legénység életére, a mi feladatunk pedig az, hogy egy holografikus térkép segítségével úgy kapcsolgassuk az állomás biztonsági berendezéseit, kameráit és mozgáskövetőit, hogy kicselezzük a lényt.

Emellett társainak is utasításokat adhatunk rádión keresztül, hogy rejtve maradjanak a xeno elől, s persze a saját biztonságunk is fontos.

Most már tudjuk, hogy az Alien: Blackout január 24-én érkezik iOS-re és Androidra, pontosabban az App Store-ba és a Play Áruházba.

7.
7.
Diabolis83
A Colonial Marines ötlete piszok jó volt. De legalább hatszor haltam meg mire rájöttem, hogy nem a film tempóját kell alkalmazni. Az Alien 2 lényege (szerintem) a futás volt. Fussál bzmeg vagy inkubátor leszel.
Ezzel szemben a játék legtöbb pályáján megállsz, leölsz minden dögöt, mész tíz métert, megállsz, megint ölsz.
Pedig a filmes utalások jók voltak...
Ezt kéne újra gondolni, és normális játékot csinálni belőle...
6.
6.
Kisjack241
Kicsit még mindig bízom benne hogy ez csak egy vicc, és készül a konzolos folytatás.. :)
4.
4.
FlexSteel
Ezt a játékot szerintem már látatlanban is leszarja mindenki.
1.
1.
Ecneb
Nálam is blackout volt amikor megláttam mi lesz ez!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...