Már három millióan a Guild Wars világában

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Bizony, most már a Guild Wars című online szerepjátékot is több mint három millióan tolják világszerte: az NCSoft pontos adatai mindezt alátámasztják.
Bizony, most már a Guild Wars című online szerepjátékot is több mint három millióan tolják világszerte: az NCSoft pontos adatai mindezt alátámasztják.

Ugrás a galériához

Kicsit becsapósak ugyan a számadatok, lévén a kiadó összeadta a Guild Wars, a Guild Wars: Factions és a Guild Wars: Nightfall eladásait: az oridzsinál játék másfél éve került a boltok polcaira, s azóta három millió kópiát értékesítettek belőle és két kiegészítőjéből. A srácok karácsony alkalmából új fícsörökkel kívánják majd feldobni a játékot, lássuk miről is van szó:

  • Az ünnepek miatt számos helyszín fel lesz díszítve majd alkalomhoz illően, ráadásként akadnak kizárólag karácsonyra és szilveszterre tervezett küldetések. Részt vehetünk majd PvP-hógolyócsatákban (ez frankó lehet :) - szerk.), valamint ha szerencsések vagyunk, a különféle mobok karácsonyi ajándékokat dobhatnak.
  • A készítők beépítik a játékba az ún. Party Search rendszert, mely segítségével gyorsabban kereshetünk majd társakat a csapatos kalandozáshoz, könnyebben szerveződhetünk partikba.
  • Ha valamilyen véletlen folytán lekapcsolódunk egy szerverről, tíz percen belül visszakapcsolódhatunk: ilyenkor ugyanoda kerülhetünk vissza, mint ahonnan kidobott minket a játék, ráadásként ha akció közben voltunk, az éppen végzett támadást automatikusan befejezi a gép. Csapattársaink értesítve lesznek technikai problémáink felől, tehát a kellemetlen nézeteltéréseket ebből kifolyólag elfelejhetjük.
1.
1.
Pukhi-zik
Jobb is hogy nincs jo videokarim (még csak közepes sem) ,még rákapnék ezekre az mmokra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...