Fallout 76 - terebélyes javítás jön ma

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 10.
  • Letöltés
A vártnál hamarabb jön a Fallout 76 legfrissebb foltja, ami több mint 150 kisebb-nagyobb bugot orvosol. Emellett már tölthető a rajongók kiengesztelésére szolgáló Fallout Classic Collection a Bethesda Launcheren keresztül.

Noha január 14-re vártuk, a Bethesda hamarabb, már ma kiadja a Fallout 76 legújabb javítását PC-re. A PS4- és az Xbox One-tulajoknak a jövő hét elejéig kell várniuk rá. Nem kevesebb, mint 150 bug került orvoslásra - a javítások listája így elég terebélyes, a részleteket itt találod.

Legyen elég annyi, hogy a készítők hallgattak a közösség visszajelzéseire, amellett, hogy a teljesítményt és a stabilitást is érte pozitív változás. Javultak a Challenge-ek és a küldetések, de módosultak a perkök és a fegyverek is.

A Fallout 76 gyatra startja miatt a Bethesda egy apró ajándékkal kedveskedik azoknak, akik 2018 folyamán játszottak az online RPG-vel. Már tölthető a Bethesda Launcheren keresztül a Fallout Classic Collection PC-re. Ha konzolos vagy, akkor sem kell megijedni, a klasszikus részeket tartalmazó gyűjtemény gépigénye elenyésző, így még egy irodai laptopon is simán elfut.

37.
Juha
#36: Sajnos már mindenhol ezt látjuk, ez a beteges...
Én csak azokhoz a trollokhoz hasonlítottalak, akik ezt izomból nyomják, csak hogy értsd az összefüggést.
36.
Nyarlako
#34: Te tényleg képes vagy ebbe is belelátni a politikai propagandát? Beteges.
35.
godach
#34: Hiába próbálkozol. Nem fogja megérteni. Ő egy kegyetlen jó üzlet lenne, ha meg lehetne venni annyiért, amennyit ér és aztán továbbpasszolni annyiért, amennyit képzel magáról. :/
34.
Juha
#30: Tudtam, hogy előbb-utóbb behozod a "Soros"-t is a témába, úgy látszik nektek be van kódolva! :-)
Más fórumok is ilyenekkel vannak tele, hogy beszólogatnak, aztán csodálkoznak, hogy mindenki ellenük van, és személyeskedésnek veszik, majd kérdezik, hogy a moderátor miért nem védi meg őket. Szánalom. Én is írtam már blődségeket, de megpróbáltam elnézést kérni utána (sajnos azt a hírt már szinte senki nem olvasta utána, de igazuk volt, félkómás voltam).
33.
Sir Galád
Úgy olvastam, hogy terabájtos:)
32.
delphijos
#30: Igen, én aztán folyton támadlak, valóban. (Nem) Amúgy meg nem gond ha van véleményed, csak tényleg nem biztos hogy jó ha kényszeresen mindenhova beírod ezerszer.
31.
godach
#28: Nem bunkók ők, csak felvették a stílusod. Tudod....edd meg amit főztél :D
30.
Nyarlako
#29: Neked és a hitsorosaidnak pedig kötelezö mindig támadólag fellépni.
Azért írtam a játékipar eseményeihez mert a játékipar egyik fontos eseménye volt és sokmillió PS gamert érint, attól hogy téged nem.
29.
delphijos
#28: Azért annyiban van igazság hogy gyakorlatilag MINDEN CIKKHEZ odavetsz valami “sommás” véleményt, aztán csodálkozol hogy valaki “felveszi”. A 2018 legfontosabb játékipari eseményeihez pl. baromira kellett a “Sony-nál elgurult a gyógyszer” komment. Tényleg mérföldkő volt az évben ez is. Én lesz@arom, de minek ez a kényszeres kommentelés ? Hogy MUSZÁJ mindenhez valamit írni....mert különben elpusztul a világegyetem.
28.
Nyarlako
Úgy elszaporodtak a bunkók, annyian vannak mint a nyü.
Csak arra lennék kíváncsi melyik közülük az alfa bunkó akit követnek a béta bunkók az kötözködéssel és beszologatassal. Mondjuk így is valahol szórakoztató látni amit művelnek, de egyben szomorú is a tudat hogy egy fajba tartozunk.
27.
Diabolis83
#26: Téged nem szoktak rendszeresen pofán vágni? Vagy csak gép előtt van ekkora arcod?
26.
Nyarlako
#24: Jó csatlós vagy, kapsz remélem puszit is érte.
25.
Hab
#24: Ha alapokról kezdett új motort nem is, tuti erősen felújított motort kapunk. Sztem TES VI legkorábban 2024-ben lesz.
24.
PiszkosFred
#23: Csodalom es irigylem a turelmedet, amellyel az ilyen semmihez nem erto, de mindenhez hozzaszolo niemandok fele viseltetsz. Kitartast!

A Bethesda meg kapja be es szunjon meg vegre, mert addig nincs esely uj motorra a TES VI. ala.
23.
Hab
#19: Áruld már el kérlek mennyit játszottál a Fallout 76-tal? Mitől lesz jobb neked, ha minden erről szóló cikk alatt leszarozod?
22.
Nyarlako
#21: "Jóval 2009 előtt kezdve járok erre az oldalra akkor még regisztrálatlanul. Most, hogy 1-el több a gyökér az oldalon, nem fogom abbahagyni az oldal olvasását..."

Szerintem meg igen, de nem veszem fel.
21.
Ra1D3n
#17: Amúgy nem téged gyökereztelek le, de ha magadra vetted azzal sincs baj. Egészséges önkritika.
20.
Ra1D3n
#19: Nem tudok véleményt mondani, mert nem játszottam vele. Nem érdekelt annyira, hogy megvegyem, de vannak akik azt mondják kurva jó, és vannak akik szarrá savazzák. Hogy kinek van igaza, azt nem az én tisztem eldönteni, főleg, hogy semennyit sem játszottam vele. Amúgy fuss neki mégegyszer a kommentemnek, mert nem pont erre a címre értettem, hogy más véleményen vagy.
19.
Nyarlako
#18: A feszültséget te gerjeszted, soha nem cáfolod érvekkel a véleményemet hanem azonnal tamadsz és személyeskedsz.

Szerinted a Fallout 76 jó lett?
18.
Ra1D3n
#17: Ha te mindig sírni mész másokhoz az oké, de sosem csináltam ilyet :) Emlékeim szerint te vagy tele frusztrációval, nem pedig én. Én csak szimplán ki nem állhatom a hozzád hasonlóakat akik minden létező cikknél okoskodnak, és kurva okosnak is hiszik magukat, pedig valójában csak hülyeség hagyja el a szádat és klaviatúrádat, amivel gerjeszted a feszültséget. Szép dolog, hogy más véleményen vagy, és te különleges hópihe vagy, aki nem ért egyet a legtöbb esetben a többséggel, de annak is megvan az olyan jellegű tálalása amiért nem szólna be senki sem, de valahogy ezt mégsem tudtad magadtól felfedezni, pedig azt gondolod, hogy te mindent jobban tudsz...
17.
Nyarlako
#14: Téged hogy nem moderálnak amikor sértegetsz másokat az nem semmi.
Amúgy máshol is ezt csináltad, addig kotekedtel ameddig a másik visszaszól és mentél sírni a haverjaidhoz.
16.
Hab
#12: Nem te vagy az első, és nem is az utolsó.
15.
CSOI
#13: Hirdetések...? Milyen hirdetések ? Én nem látok semmilyen hirdetéseket sehol sem... ˘\_(^.^)_/˘
14.
Ra1D3n
#12: Jóval 2009 előtt kezdve járok erre az oldalra akkor még regisztrálatlanul. Most, hogy 1-el több a gyökér az oldalon, nem fogom abbahagyni az oldal olvasását...
13.
Ooorky
#9: Előbb-utóbb úgy is kivágják ha miatta kevesebb lesz a kattintás a hirdetésekre :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...