Fallout 76 - terebélyes javítás jön ma

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 10.
  • Letöltés
Link másolása
A vártnál hamarabb jön a Fallout 76 legfrissebb foltja, ami több mint 150 kisebb-nagyobb bugot orvosol. Emellett már tölthető a rajongók kiengesztelésére szolgáló Fallout Classic Collection a Bethesda Launcheren keresztül.

Noha január 14-re vártuk, a Bethesda hamarabb, már ma kiadja a Fallout 76 legújabb javítását PC-re. A PS4- és az Xbox One-tulajoknak a jövő hét elejéig kell várniuk rá. Nem kevesebb, mint 150 bug került orvoslásra - a javítások listája így elég terebélyes, a részleteket itt találod.

Legyen elég annyi, hogy a készítők hallgattak a közösség visszajelzéseire, amellett, hogy a teljesítményt és a stabilitást is érte pozitív változás. Javultak a Challenge-ek és a küldetések, de módosultak a perkök és a fegyverek is.

A Fallout 76 gyatra startja miatt a Bethesda egy apró ajándékkal kedveskedik azoknak, akik 2018 folyamán játszottak az online RPG-vel. Már tölthető a Bethesda Launcheren keresztül a Fallout Classic Collection PC-re. Ha konzolos vagy, akkor sem kell megijedni, a klasszikus részeket tartalmazó gyűjtemény gépigénye elenyésző, így még egy irodai laptopon is simán elfut.

35.
35.
godach
#34: Hiába próbálkozol. Nem fogja megérteni. Ő egy kegyetlen jó üzlet lenne, ha meg lehetne venni annyiért, amennyit ér és aztán továbbpasszolni annyiért, amennyit képzel magáról. :/
33.
33.
Sir Galád
Úgy olvastam, hogy terabájtos:)
25.
25.
Hab
#24: Ha alapokról kezdett új motort nem is, tuti erősen felújított motort kapunk. Sztem TES VI legkorábban 2024-ben lesz.
24.
24.
PiszkosFred
#23: Csodalom es irigylem a turelmedet, amellyel az ilyen semmihez nem erto, de mindenhez hozzaszolo niemandok fele viseltetsz. Kitartast!

A Bethesda meg kapja be es szunjon meg vegre, mert addig nincs esely uj motorra a TES VI. ala.
13.
13.
Ooorky
#9: Előbb-utóbb úgy is kivágják ha miatta kevesebb lesz a kattintás a hirdetésekre :D
9.
9.
godach
#7: Pontosan. És nem vágja, hogy ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye.
5.
5.
Hab
Csak szimplán unalmas mindenhol a nyavalygásodat látni.
1.
1.
Hab
150 orvoslásra kerül, és jön 200 új :) Sok meló van még ezzel, ettől függetlenül egy db-ig szórakoztató volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...