Fejlesztői naplón a PlanetSide Arena

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 10.
  • Videó
Link másolása
Befutott a PlanetSide Arena legújabb fejlesztői naplója, melyből ugyan a legtöbb fegyver és jármű már ismerős lehet majd a PlanetSide 2-játékosoknak, ám még így is számos érdekességgel találkozhatunk a háromperces videóban.

Még decemberben derült ki, hogy a Daybreak Games a PlanetSide 2-t újragondolva egy olyan battle royale-játékot készít, melyben egyidejűleg akár 500 játékos is részt vehet. A hatalmas összecsapásokra épülő játék a mai napon egy újabb videót kapott, melyben Troy Schram, a játék vezető dizájnere és Chris Bishop, a karakterekért felelős részleg vezetője mesélnek a játékban elérhető járművekről és fegyverekről.

Továbbá kapunk még némi információt a játékosok fejlődéséről, az egyes meccsek pontos lefutásáról, illetve a játékon belüli fizetőeszközökről, melyekért kizárólag olyan fejlesztéseket vásárolhatunk, amiknek köszönhetően fegyvereink ugyan egyedi képességekkel bővülhetnek, ám ez nem fog egyértelmű erőfölényt jelenteni a játékban, hiszen cserébe mindig valamilyen más kiegészítőt vagy képességet kell majd beáldoznunk.

A PlanetSide Arena a jelenlegi tervek szerint január 29-én rajtol el PC-n, az alkotásról készült első trailert, illetve a játékkal kapcsolatos galériánkat pedig az alábbi cikkünkben találhatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...