Érkezik a battle royale-ra kihegyzett PlanetSide

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a PlanetSide Arena, a multiplayer lövölde következő fejezete, amely már 500 fős battle royale-küzdelmekkel operál. A Daybreak Games vadiúj címe már a következő hónapban elstartol PC-n.

Hiába kaptunk aggasztó híreket a Daybreak Games felől december elején, a leépítések dacára a csapat egy vadiúj játékot jelentett be. A PlanetSide Arena új irányba viszi a frencsájzt, hiszen meglovagolja a battle royale-őrületet. Egyrészt kapunk 100 fős szóló és csapatalapú küzdelmeket, másrészt a Massive Clash módban két 250 fős csapat esik egymásnak az utolsó vérig.

A PlanetSide 2 örökségét nem herdálják el, hiszen a világ adott, de megmaradnak a karakterosztályok is, azaz a Medic, az Engineer és az Assault - mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik. Nem muszáj csapatba verődni, a kasztok önmagukban is életképesek, életerejükben, fegyvereikben és jetpackjükben nincs különbség.

Ugyanakkor a Daybreak nemcsak a battle royale-t erőlteti, a jövőben olyan kompetitív módokkal bővül a felhozatal, mint a Capture the Flag, a Team Deathmatch, a Search and Destroy és a Conquest.

Egyelőre csak egy hatalmas térképet kapunk, és az 500 fős limitet is kitolják majd idővel 1000 fő per szerverre. Szezonális battle passeket is vásárolhatunk, amely további kozmetikai cuccokat és tervrajzokat tartalmaznak. Fegyvereket csak a játékbeli terminálokon keresztül vásárolhatunk szigorúan a meccsek után járó valutáért.

Nem meglepő, hogy a Daybreak nem mond le a műfajról: habár a H1Z1: Battle Royale nem nyerte el a közönség szeretetét, talán majd az évek óta stabil bázissal rendelkező PlanetSide univerzumában megvetheti a lábát a battle royale.

A PlanetSide Arena 2019. január 29-én jelenik meg PC-re. Ha előrendeljük a címet, garantáltan hozzáférhetünk a közelgő zárt bétához. A sztenderd kiadás 20 dollárba fáj - ebben már benne van a Season 1 battle pass, és egy Assault kasztnak járó páncélszett is. A Deluxe-kiadás ára 40 dollár, amely további geareket tartalmaz minden osztály számára. A konzolos verziókat még nem erősítették meg.

7.
7.
Max3000
Van egy olyan kódolt tulajdonsága az embernek,hogy egy idő után mindent megun és újabb ingereket keres.Ha ez a planetside tud olyat felmutatni,ami bevonzza az embereket akkor már nyert ügye is van.Nincs megkötve,hogy csak a fortnite-al és pubg-al lehet játszani.
5.
5.
Chrysh
#3: Csak csináljanak valamit a gépigényével mert az még mindig rossz.

De amúgy amikor kipróbáltam nekem is az volt a fejemben, hogy ebbe a világba beleillik egy nagyszabású BR.
4.
4.
Blackhard89
Esetleg konzolos kiadásról nincs hír?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...