Ace Combat 7: Skies Unknown - ilyen lesz a multi

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 10.
  • Videó
Az Ace Combat-franchise legújabb epizódjával kapcsolatban azt nem mondhatjuk, hogy egy alulreklámozott címről lenne szó; a lassan már napi rendszerességgel érkező trailerek után íme, a multiplayerről készült előzetes.

Két nappal korábban egyébként éppen a játék történetének bevezető videóját ismerhettük meg, ezúttal pedig az online többjátékos ütközetekbe kapunk némi betekintést. Azt már korábban is tudtuk, hogy a játék alaposan megtervezett fejlődési ágakkal és aprólékos testreszabási lehetőségekkel lesz felvértezve, viszont a pörgős multiról eddig nem sok videót láttunk. Egészen idáig.

Az akár nyolcfős légi csatáknak is teret engedő Ace Combat 7: Skies Unknown január 18-tól lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt.

7.
Derivel
Jó kis bukás lesz ez is :) Aztán mehet a Bandai Namco is a meszes gödörbe. Érdektelen félkész játékoknak bukni kell
6.
grindcore
#5: Ezt ugy mondod, mintha ez az egy jatek lett volna ps1-en, inkabb nezd meg a listat, eleg valtozatos.
5.
TheFlash
#2: 25 évvel ezelőtt fasza játék volt PS1 en amikor kb még alig láttak az emberek más játékokat, de utána idősebb fejjel mind a HAWX, mind a Heatseeker pár óra után full unalomba ment át
4.
logic5
#1: Neked nem mindegy???? Nyilvánvaló, hogy nem játszol ilyenekkel, mi viszont, akik ige, örülünk minden hasonló kategóriájú játéknak. Jó, ez nem egy DCS, de egynek jó lesz.
3.
Ultimate
#1: Ez az uncsi játék az egyik legjobb arcade dogfightos stuff nem véletlenül élt meg ennyi részt. Korrekt szrotival, jó zenékkel jó hangulatosan lehet csapatni. Nem tetszik nem kell játszani. De ez bizony nem uncsi maximum neked.
2.
Nyarlako
#1: Van aki szereti a müfajt, miért nem legyen nekik is valami amit szeretnek? Nincs dömping belölük.
1.
TheFlash
kajak ekkora igeny van erre az uncsi jatekra?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...