RTX-techdemót kapott az Atomic Heart

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 11.
  • Videó
A Las Vegas-i CES-en friss techdemót mutatott be az Nvidia vezére, Jensen Huang. A demó az orosz Mundfish tavaly bemutatott, első játékának, az Atomic Heartnak a világában játszódik.

Még tavaly jelentettük, hogy az orosz Mundfish első fejlesztése, a Fallout- és BioShock-sorozatokból nagykanállal merítő Atomic Heart az Nvidia RTX támogatását is élvezni fogja, így nem meglepő, hogy az idei CES-en a cég elnöke, Jensen Huang pont ezzel a címmel demózta az RTX-technológiát, aminek köszönhetően még élethűbb, dinamikusabb fény-árnyék effektek, bevilágítások és fényvisszaverődések érhetőek el.

Az Xbox One-ra, PC-re és PlayStation 4-re érkező Atomic Heart pontos megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, ám mivel a fejlesztők a zárt bétát valamikor 2019 végén tervezik csak beüzemelni, a végleges verzióval nem érdemes 2020 előtt számolni.

2.
Kolompár Tarzan
#1: Az árnyékok nem élesek és változik az élességük a fényforrás távolsága függvényében. Az üvegen (és vízen) keresztül nézve fénytörés látható. A tükröződő felületeken a tükröződés más. Az akváriumon egyszerre van tükröződés és fénytörés és látod, hogy mi van mögötte, amire még árnyék is borul kintről. Ezt RT nélkül nem lehet kiszámolni.
1.
CSOI
Mit is kéne látnom ? Nincs RTX-es kártyám :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...