Atomic Heart PC, PS4, XBOXONE

A játékban egy P-3 nevű különleges ügynököt irányítunk, aki a kormány megbízásából - egy sikertelen leszállást követően - a Szovjetunió 3826-os gyárában találja magát.

Ilyen lesz egy bossharc az Atomic Heartban

Továbbra is egészen elképesztőn néz ki az Atomic Heart, most épp egy bossharcot követhetünk nyomon 10 percig.

Megjelenési dátumot kapott az Atomic Heart

Végre megtudhattuk, mikor jelenik meg a szovjet BioShocknak is becézett Atomic Heart. Mindezt egy hangulatos előzetes keretén belül jelentette be a kiadó.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

Kiadóra lelt, de átcsúszik jövőre az Atomic Heart

A szovjet BioShocknak is becézett Atomic Heart sem jelenik már meg idén, ezt a készítők azt követően jelentették be, hogy sikerült kiadót találniuk a projekthez.

GC 2022: Látványos gameplay felvételen az Atomic Heart

Továbbra is nagyon ígéretesnek tűnik az Atomic Heart, most pedig egy hosszabb gameplay videót is kaptunk róla a Gamescom apropóján.

Az év vége felé érkezik az Atomic Heart

Egy újabb eszméletlenül pörgős előzetessel lepett meg bennünket az Atomic Heart fejlesztőcsapata, ráadásul nagyjából azt is megtudhattuk, hogy mikor számíthatunk az orosz csoda megjelenésére.

A végső simításokat végzik az Atomic Hearton

Az Atomic Heart egy-két havonta felbukkan, néha egy kis látnivalóval, néha olyan fontos információkkal, mint a gépigény. A fejlesztők frissített GYIK rovatából most az derült ki, hogy közel lehet már a fejlesztés befejezése.

E3 2021: Stílusos előzetest kapott az Atomic Heart

A P-3 kódjelű különleges ügynök egy titkos létesítményben találja magát egy alternatív valóság Szovjetuniójában. És persze nem ússza meg egy nyugis gyárlátogatással, hiszen a környék összes robotja az életére tör.

22 percig pörög az Atomic Heart

Most aztán alaposan elmerülhetünk az Atomic Heart posztnukleáris világában, hiszen majdnem 22 percnyi tömény játékmenet érkezett. Egy biztos: a 3826-os számú létesítmény felfedezéséhez erős gyomor és idegek kellenek majd.

Friss képeken az Atomic Heart

A „szovjet BioShock” ragadványnevet magáról tán soha le nem vakaró Atomic Heart egy újabb adagnyi látványos screenshotot kapott. Emellett a fejlesztők egy, a hihetetlenül részletes fotómódról szóló videóval is megörvendeztettek minket.