Project Winter - túlélni az ellenséggel

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb túlélőhorror alkotás érkezik, melyben a játékosok megtévesztési képességei kerülnek majd a középpontba; hófödte vadon, gyűjtögetés, összefogás, állandó kamuzás és taktikázás vár majd a játékosokra.

A Deceit és Town of Salem stílusjegyeit sarkvidéki környezetbe ültető játékban hét túlélőtársunkkal az egyetlen célunk, hogy átvészeljük a zord környezet borzalmait; a meneküléshez nyersanyagokat kell gyűjtenünk, illetve speciális eszközöket megreparálnunk, miközben számos veszély leselkedik ránk.

Az embertelen hideg és a rémisztő vadállatok mellett a legnagyobb ellenségeink a csapatunkban várnak ránk; néhány társunk árulóként mindent megtesz majd, hogy terveink dugába dőljenek. A túlélők célja, hogy egyszerre küzdjenek meg a természeti kihívásokkal, és megpróbálják lebuktatni az árulókat, akik az idő múlásával egyre erősebbek lesznek, és egyre több lehetőségük lesz keresztülhúzni a túlélők számítását.

A multiplayer izgalmakat kínáló Project Winter a jelenlegi tervek még 2019-ben elrajtol, és ugyan a megjelenés pontos dátumát még nem tudjuk, de a zárt tesztelési fázis már életbe lépett, és a következő hetekben egy nyílt bétára is számíthatunk, melyről további részleteket a játék Discord-szerverén találhattok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...