Project Winter PC

Túlélőhorror, amelyben a játékosok megtévesztési képességei kerülnek a középpontba.
1631512800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyári uborkaszezont messze magunk mögött tudva belevethetjük magunkat a szeptemberi játékzuhatag következő nagy hullámába. Mindegy, hogy melyik platformot preferáljuk, unatkozni sehol nem fogunk.
1630857600

Újabb platformokra látogat a Project Winter

A Project Winterben nemcsak a gyilkos hideget kell túlélnünk, de a köztünk bujkáló gyilkost is. Az Other Ocean Interactive játéka PC-n és Xboxon már játszható egy ideje, de hamarosan újabb platformokon is indulhat mások megtévesztése.
1612292400

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Új hónap, újabb címekkel bővül a Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass. Februárban dinoszauruszokat nevelhetünk, sólymokat lovagolhatunk, de még az egyik klasszikus Final Fantasy világába is ellátogathatunk.
1612162800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Február első hetében ellátogathatunk a World of Darkness univerzumába, hogy ökoterrorista farkasemberként szálljunk szembe a nagyvállalatokkal, de ha úgy tetszik, japán démonokra is vadászhatunk a Nioh 2 új portjaival.
1611558000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Bloober Team azt állította, hogy a The Mediumot nem hozhatták volna létre az előző konzolgenerációval – a héten kipróbálhatjuk, mennyire sikerült kiaknázniuk az Xbox Series X erejét. Persze érkeznek azért más játékok is mellette.
1561661700

Project Winter teszt

Az Other Ocean Group alkotásában nyolcan küzdhetünk az örök fagy birodalmában a túlélésért. A vadállatok, a hóviharok, a fagyhalál és a éhezés közepette azonban hamar kiderül, hogy a legnagyobb ellenségünk a társaink között rejlik.
1558944015

Megjelent a Project Winter végleges változata

Az ígéreteknek megfelelően kilépett a korai hozzáférésből a Project Winter, melyben az a cél, hogy nyolc karakter túlélje a hideg vadont és elmeneküljön onnan. Egy nagyobb frissítés után kapta meg a játék az 1.0-s verziószámot.
1556550030

Májusban jelenik meg a Project Winter

Május végén kilép a korai hozzáférési státuszából a Project Winter, amiben nemcsak a zord időjárási körülmények és a vadon veszélyes vadállatai, hanem saját csapattagjaink árulásai miatt is aggódnunk kell majd.
1547215500

Project Winter - túlélni az ellenséggel

Újabb túlélőhorror alkotás érkezik, melyben a játékosok megtévesztési képességei kerülnek majd a középpontba; hófödte vadon, gyűjtögetés, összefogás, állandó kamuzás és taktikázás vár majd a játékosokra.