Resident Evil 2 demó - viszlát, időkorlát!

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 12.
  • Letöltés
Tegnap jelent meg a Resident Evil 2-remake "1-Shot" demója, amely alapjáraton csak 30 perces játékidőt biztosít. A leleményes Steam-felhasználóknak viszont egy trainer segítségével sikerült kijátszani a korlátozást.

A Resident Evil 2 régóta várt demójában csupán 30 percig küzdhetünk a zombihordák ellen. Ha sikerül a kihívás, egy exkluzív filmes előzetessel gazdagodunk - ez utóbbit megnézhetitek lentebb. Sokaknak ez nem jött össze, de az időkorlát azoknak a gamereknek sem kedvez, akik inkább nézelődni szeretnének.

Szerencsére már érkezett egy olyan trainer, amely letiltja a félórás korlátot, így szabadon bejárhatjuk a kipróbálható változatban szereplő helyszínt, nem fog sürgetni semmi.

A segédprogramot innen tölthetitek le (ne aggódjatok, teljesen vírusmentes), majd indítsátok el a demóval párhuzamosan. A numerikus billentyűzet 1-es gombját lenyomva bármikor resetelhetitek a számlálót.

A konzolosoknak pedig sikeres végigvitelt kívánunk.

10.
Neotechtr
#8: Ha játszottál volna vele, akkor tudnád, hogy egyetlen szem jumpscare sincsen benne.
9.
GAMEROD
#8: Nekem sem jött be minden, a zenék hiányoznak, a zombik hangja pedig nem olyan jellegzetes mint az eredetiben, meghagyhatták volna a normál emberibb hörgéseket, az RPD épületet se kellett volna ennyire átvariálni, igaz ez is megszokott mert mind a kb. 6 részben máshogy nézett ki amelyekben szerepelt. Bár úgy tudom hogy a zenéket külön be lehet majd szerezni hozzá.
8.
TheFlash
akkor én vagyok az egyetlen akinek qrvára nem tetszik ez a szar, ZS horrorfilm kategória az egész a jumpscarekkel meg a sötéttel... pedig az alap Resi2 nagggyon jó játék volt
7.
GAMEROD
Kipróbáltam, az biztos hogy fél óra alatt a negyedét se látja az ember a demó valódi tartalmának, viszont alapból game over lesz, miután visszatérünk Marvinhoz mikor a könyvtárban felhív rádión hogy menjünk vissza hozzá mert mutatni szeretne valami fontosat.
6.
Ultimate
Nagyon jó.:)
Egy "szaros" remake többet mutat 30 percben mint amit Resident Evil néven kihánytak az asztalra a RE4 óta (kivétel a 7-ik részt, az szuper lett).
5.
biohazard rex
Van aki ezt nem látta előre?
3.
shatterhand
Konzolon macerás,de elég csak mas profil alatt jatszani uhra.
2.
RebornSoul
Ennek a hacknek köszönhetően már ötször végigtoltam a demót. :D :D :D
1.
Metrox
Kár, pedig menő volt, hogy a Demo-k Dark Souls-aval lehetet játszani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...