Íme, a The Elder Scrolls: Legends új kiegészítője

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 14.
  • Letöltés
Link másolása
Az Őrület Szigetére látogatunk a Bethesda kártyajátékának legújabb bővítményében, ahol Sheogorathtal, az Őrület Hercegével akasztjuk össze a bajuszt. A csomag előrendelhető, és a hónap végén meg is érkezik.

A tavalyi QuakeConon már megerősítést nyert, hogy az Isle of Madnessre visz minket a The Elder Scrolls: Legends legújabb kiegészítője, amiről most megnézhetjük az első trailert. Nem ez az első túránk a Shivering Islesra, hiszen tíz éve a The Elder Scrolls: Oblivion utolsó bővítménye is ide szólította a játékosokat. Ezúttal három sztorifejezetet és egy új hátlapot kapunk.

A főgonosz ezúttal is Sheogorath lesz, aki az "Őrület Hercegeként" is ismert. A csomag egy újdonságot is magával hoz, nevezetesen a dupla kártyákat. Ahogy azt az elnevezés is sejteti, két különálló lapról van szó, Dementia és Mania sávval.

A The Elder Scrolls: Legends – Isle of Madness már előrendelhető 20 dolláros áron. A Premium Map Bundle 50 dollárt kóstál, ehhez exkluzív hátlap dukál, valamint 55 prémium lap is. A premier január 24-én esedékes.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...