The Elder Scrolls: Legends Mobil, PC, PS4, SW, XBOXONE

Gyűjtögetős kártyajáték a The Elder Scrolls alapján.

The Elder Scrolls-sorozatot készít a Netflix?

Vaskos pletykával indul az év, a híresztelések szerint sorozatot készítene a The Elder Scrolls alapján a Netflix. Hivatalos megerősítés még nincs, a Fallout-adaptáció tükrében azonban egyáltalán nem elképzelhetetlen a dolog.

The Elder Scrolls: Legends - nem jön több tartalom

A Bethesda közösségi menedzsere a Redditen jelentette be, hogy a jövőben már nem kap új tartalmakat a The Elder Scrolls: Legends. A játékot nem lövik le, támogatni is fogják, de új kiegészítőkre már nem érdemes számítani.

E3 2019: Elsweyr lángokban áll

A Bethesda konferenciáján természetesen nem maradhatott el a The Elder Scrolls Online és a Legends sem. Mindkét cím Elsweyr távoli vidékére, a khajiit nép szülőhazájába vezet minket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, és ezúttal sem fogunk unatkozni! Visszatérünk Raccoon Citybe egy kis zombivadászatra, folytatódnak a Diaz-testvérek kalandjai, és a Nintendo 3DS-re is jutott egy kis finomság.

Íme, a The Elder Scrolls: Legends új kiegészítője

Az Őrület Szigetére látogatunk a Bethesda kártyajátékának legújabb bővítményében, ahol Sheogorathtal, az Őrület Hercegével akasztjuk össze a bajuszt. A csomag előrendelhető, és a hónap végén meg is érkezik.

Íme, a The Elder Scrolls: Legends új kiegészítője

Ha a démonok és a lövöldözés nem érdekel, viszont a kártyajátékokat imádod, akkor is érdemes volt követni a QuakeCon nyitórendezvényét. Bemutatkozott a The Elder Scrolls: Legends új bővítménye, az Isle of Madness.

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.

E3 2018: The Elder Scrolls: Legends - konzolokra is

Komoly tervei vannak a Bethesdának a The Elder Scrolls-kártyajáték kapcsán. A fejlesztőcsapat lecserélése után alaposan átalakítja a már megjelent változatokat, és konzolokra is kiadja a játékot.

Fejlesztőt váltott a The Elder Scrolls: Legends

Bő egy évvel a hivatalos rajtot követően váltott fejlesztőcsapatot a The Elder Scrolls: Legends. A Bethesda állítólag nem volt elégedett az eredeti brigád teljesítményével, ugyanakkor rengeteg kiaknázatlan lehetőséget lát a játékban.

Kiegészül a The Elder Scrolls: Legends

A Return to Clockwork City új kampányt és több mint 50 kártyát ad majd az alapjátékhoz. "Veszélyek, csodák és minden képzeletet felülmúló gazdagság" várja majd a játékosokat Sotha Sil, a halott isten városban.