Már tudjuk, mikor indul a Trónok harca utolsó évada

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A múltheti teaser után az HBO végre elárulta a Trónok harca utolsó évadának premierdátumát, mégpedig egy vadonatúj kedvcsináló formájában. A videó a Stark-családra koncentrál, a testvérek nagyon elszántnak tűnnek.

Az HBO megvárta a True Detective premierjét a Trónok harca nyolcadik, és egyben utolsó évadának dátumbejelentésével. Most már véget értek a találgatások, a nyitórész 2019. április 14-én kerül adásba, és ugyanezen a napon kerül fel az HBO GO-ra is.

Íme, a bizonyíték: egy újabb teaser, amely a Starkokra koncentrál.

46.
46.
Batman
#44: Hát most is sokan azért szeretik őt, mert pucérkodott egy raklapnyit, sőt a sok felemás csöcső GOT-os csaj közül ő kitűnt ez tagadhatatlan.
37.
37.
bitbandita
#34: Nem lehet, hogy át is ugrottad azokat a fejezeteket? Én is olvastam a könyveket és nagyon nem csak azon agyal, hogy kivel kúrjon. Sőt.
34.
34.
Mr.Dead
#32: Könyvben kábé arról szól a karaktere hogy azon agyal kivel kéne kúrnia aztán kb ennyi. Nála éreztem azt mindig hogy legszívesebben átugranám a fejezeteit
33.
33.
Batman
#32: Valszeg bejön neked a csaj azért írsz ilyeneket. Emilia Clarke egy szar színész. Tudja mindenki, láttuk a Soloban, a mielőtt megismertelekben, a terminatorban, sőt még a voice of stone-ban is. Színházba is sok lenne az ilyen "alakítás" itt meg nagyon kitűnik, hogy tré.
32.
32.
br1Koo
#31: Azt nem értem mi olyan irritáló benne? Az hogy tisztában van az erejével, nem kertel és járja az illedelmes köröket mindenkivel? Én pont ezért imádom, mert azzal szemben amit Westerosban látunk általában Daenerys sokkal őszintébben, mégis elegánsabban nyílvánul meg. Az meg hogy Emilia Clarke egy rossz színész egyenesen banális és ostoba kijelentés..
31.
31.
kopic
#28: Azt elismerem, hogy mindezt, ahol tart, azt az akaraterejevel es eszevel erte el, de ettol fuggetlenul nagyon irritalo a csaj...
30.
30.
kopic
#8: Nem lenne, tudom, de ott van a sok logikai bukfenc is.
Az 5. evad meg oke volt, a 6-7. mar lejtmenet kemenyen.
28.
28.
br1Koo
Jesszusom mi van veletek?! Daenerys a legvagányabb karakter az egész sorozatban. Gyakorlatilag egy senkiként elindulva mindenkit lehajoltatott maga előtt, és azt bizony az eszével és az akaraterejével tette. Nekem még mindig az egyik kedvenc karakterem és már várom a pillanatot mikor kezdenek el Cersei-el végre viaskodni.
27.
27.
Mortis
Könyvek közül az a nagy baj az utolsó kettővel, hogy máshogy lettek tagolva mint az előző három. Ugye azokban földrajzi elhelyezkedès szerint lettek szètválogatva a szereplők, nem törtènetszálak kronológiája alapján S ezèrt nagyon szètesett a cselekmèny, belassultak S dolgok. Ugye ekkor lett meghosszabbítva a trilógiának indult sztori s Martin pápának sok ötlete volt, talán túl sok is...Én ettől függetlenül az 5. könyvet szeretem, de a negyedikben Briene-től ènis falra másztam.

Sorozatban meg az első három èvad működik számomra nagyon. A negyediknèl már jajgattam, az ötödik meg vicc kategória lett S folyamatos lejtmenet azóta.
26.
26.
logic5
Én az Agymenőket sajnálom nagyon :(
25.
25.
zoli12i
Negyedik kötetből csak Euron ért valamit, akit a sorozatban sikerült teljesen kiherélni.
24.
24.
Mr.Dead
#23: Szerintem a negyedik volt csak hulladék kategória, de ott is inkább az a gond hogy a semmiből előjött egy rakat új szereplő, akiről az ember azt setudja kicsodák, miközben az alap szereplő csapatból szinte alig szerepel valaki.
23.
23.
Batman
Amúgy Brant szépen lehagyták az előzetesből, na mindegy. Egyébként remélem mindenki megdöglik a végére és a jég martaléka lesz az egész világ. Való igaz, hogy amióta kifogyott a könyv azóta a sorozat bukdácsol, ám nem azért mert nincs ötletük, hanem ahogy írták is fan service lett az egész. Ráadásul a könyvekből is csak az első három remekel, ez a varjak lakomája meg a sárkányok tánca valami hihetetlenül igénytelen valami. Meg ugye nemrég jött egy új Trónok Harca könyv, ami ugyan nem a befejező kötet, hanem valami ultragagyi lehúzás 5 ezer forintért. Pedig az első két évad.. Ahh imádtam.
22.
22.
#16: Csakhogy a 6. évad során az ölébe hullott egy másik fullos dothraki sereg is. ¯\_(ツ)_/¯

#19: +1

5. évadtól kezdve folyamatos lejtmenet, a legutolsó pedig már vicc kategória volt, de én is reménykedem, hogy így a lezárásnál villantanak valamit az írók.
21.
21.
frankdelgado
#20: Csunya, erőszakos film. Nem is csodálom, h anyukád letiltott róla.
20.
20.
Ooorky
#19: Én addig néztem anno, hogy a Lanister p*csa felrobbantott valami szőke csajt meg papot, utána a fia kiugrott az ablakon, így a nő ült a trónra.
Mennyire vagyok lemaradva?
19.
19.
zoli12i
Könyv okvasóként mondom, hogy az első négy évad kiváló volt és aztán jött a hanyatlás minőségben. Ebben sajnos több dolog is közre játszott, mint például, hogy az utolsó kettő könyv elmaradt az első háromhoz.
Másik meg, hogy a keszitokről rohadtul kiderült, hogy semmi kreativitás és ötletük, nincs mert miután a könyveket lehagyta a sorozat és saját maguktól kellet valamit alkotni az már borzalmas lett.
8. évad kritikán aluli lett. Hemzseg a logikai bukfencektől és egy rohadt nagy fan service lett az egész.
Két év alatt hátha sikerült összeszedniük magukat.
18.
18.
zoli12i
Darnerys messze a legidegesitőbb karakter a GoT univerzumban. Sajnos az is rátesz egy lapáttal, hogy Emília Clarke borzalmas színész és a hangjától is falra mászok.
14.
14.
Mortis
#10: Èn olvastam a könyveket, nèzem is a sorozatot, de már belefáradtam a show pocskondiázásába, mert az elvakult Got-rajo góknak hiába magyarázom, hogy minek nincs èrtelme, melyik karakter lètezèse felesleges S igen, a könyvben jobb volt frázist is elővève írom, hogy mit változtattak rosszabbra.
8.
8.
Firsttime
#7: A világ összes pénze nem lenne elég arra, hogy mindent aprólékosan megmutassanak. Evvan...
7.
7.
kopic
#1: +1
Plusz nagyon kapkodos, hezagos volt sokszor...
6.
6.
Chrysh
Ezzel együtt elkezdődik az az időszak is, hogy elkerüljem azt a sok barmot, aki richtig szétszpojlerez mindent, ha nekem pár órával később sikerülne csak megnézni az új részeket
5.
5.
Firsttime
#4: Aztán lehet hogy a nagy tökéletességében meg meghal szépen. Trónok harca, mindenki felett ott lebeg a halál...
4.
4.
lesik20
Nem mondtam hogy attól még a sorozat rossz, sőt, még mindig érdekel hogy folytassam de a 7 évadnál folyamatosan azt éreztetm hogy "Ez csak azért mutatják hogy örüljön a nép". Jó persze ettöl még nem lesz rossz a sorozat de Pl Daenerys már annyira tökéletes hogy már nem birok drukkolni neki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...