Két Quake-mod is új előzetest kapott

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 15.
  • Videó
Link másolása
Jó hírrel szolgálhatunk a mai napra a Quake-fanok számára! Két vadonatúj Quake-mod még idén elérhetővé válik, melyek mindegyikéről egy-egy újabb játékmeneti videó is napvilágot látott.

A DSOGamingnek köszönhetően két 2019-es megjelenésű ingyenes Quake-modot is megismerhetünk a mai napon. Az első alkotást a bloodshot12 néven futó modder készíti Quake 1.5 címen, mely lényegében egy addonként is felfogható; új fegyverek, új ellenségek, és még több brutalitás érkezik majd a játék kibővített verziójába. A megjelenésre sem kell egyébként sokat várni, a tervek szerint még ezen a héten elrajtol a játék bétája.

A Kollech87 által fejlesztett mod csak az év vége felé lesz elérhető, valamikor október és december közti megjelenési dátummal, és lényegében a Quake 30 pályáját fogja átültetni a Gzdoom Engine-re. Szóval ha valakinek kimaradt volna az eredeti klasszikus, akkor most majd megújult formában tehet vele egy próbát.

18.
18.
delphijos
#17: Minek válaszolsz egy 20 perces regnek ? Nem az a gond hogy 20 perces, hanem az aki tényleg most regisztrál valahova először, az EGÉSZ BIZTOS nem ilyen kommentel kezd.
17.
17.
Max3000
#16: Azt kihagytad a szórásból,hogy szeretsz magaddal társalogni és nem gondolod azt,hogy elhiszik,hogy te és colors két külön személy vagytok.
16.
16.
yaxobixade
#10 Látod ezen személyek miatt undorodom az egész gamer szubkultúrától... Összeszorított farpofával, pökhendi próbája előadni a sokat látott arisztokratát, miközben az egész kommentet, mint ha egy frusztrált tizenéves írná.
És persze mindenki egy csóró igénytelen paraszt (persze ennél burkoltabban fogalmazza meg) akinek nem tetszik az x + 1-ik Battlefield, az meg se fordul a fejében, hogy ízléssel vitatkozni nem a legbölcsebb dolog.
14.
14.
colors
Te meg nagyon boldogtalan lehetsz, ha 90%-ban negatív kommenteket írsz. Inkább menj és csajozz.
13.
13.
colors
Senki sem szereti, ha kritizálod a kedvencét.^^ Én kivel voltam lekezelő? Inkább lenyugtatni akartam a közönséget, de rossz vagyok.
11.
11.
colors
Kár ide jönni, itt mindenki okos, semmi alternatívát nem hallgat meg senki. Menjek a fenébe akkor, el is van rendezve, ez így működik. Tiéd a pálya egy weboldalon, ahová arc nélkül jársz, te maradsz a végén egyedül a király, az életben meg lehet utcát sepersz. Hová nem sülyed az emberiség, de nem lepődök meg.
10.
10.
colors
Igen csak nekem ezek megvoltak és egy idő után unalmas lesz. Nekem le ne írd már, hogy ezek az összefolyó pixelek hű de izgalmasak. Sokan azért játszanak ezzel, mert nincs jobb gépük és nincs sok pénzük drága játékokra. Én azért trollkodtam ide, mert Nyarlako is ezt tette máshol. Gabesz hozzád meg nem szóltam, jó hogy magadból indulsz ki. Sajnálom, nem vagyok maradi, valamilyen szinten haladok a korral. Tehát a mai játékok mind szarok, mert a grafika, az effektek és mondjuk a rombolhatóság is hozzátesz a hangulathoz nem is kicsit.
8.
8.
br1Koo
#4: Az internet elterjedése miatt lett ekkora a bf meg a cod. Több ember tud egyszerre játszani közvetlen kontakt nélkül. Viszont hidd el hogy egy kisebb LAN partyn még mindig egy Quake vagy UT a legnagyobb buli.
4.
4.
colors
Az én agyam meg azt nem fogja fel, hogy hogyan tud még valaki ezekkel játszani. Én anno rengeteget Unreal-oztam, a legújabbal is mentem pár kört, de egy idő után unalmas. Nagyon be kell valakinek ahhoz állnia, hogy ezer év után is még mindig ugyan azokkal játszon.
2.
2.
colors
Játszon velük a halál ezer év után. :D Elég volt anno! Jöhet a BF6! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...