Jövő héten kibővül a Shadow of the Tomb Raider

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 16.
  • Letöltés
A Square Enix megerősítette, hogy jövő héten újabb DLC-vel, a várva várt The Nightmare kalanddal bővül Lara Croft modern kori trilógiájának záróakkordja, a Shadow of the Tomb Raider.

A Tomb Raider hivatalos Twitter-oldalán jelentette be a Square Enix, hogy jövő héten kedden mutatkozik be a Shadow of the Tomb Raider következő kiegészítése, a The Nightmare DLC.

A csomagban a kalandor hősnő egy elveszettnek hitt, régi baráttal találja majd szembe magát, miközben egy ősi, misztikus fegyvert igyekszik majd megszerezni. Ezúttal is kapunk majd sok-sok rejtvényt, felfedezhető sírt és ellenfelet.

A bejelentés mellé érkezett egy teaser kép is, ami szerint a DLC helyszíne a Croft-birtok lesz.

18.
kopic
Amugy megneztem kivancsisagbol a jatek elejet es sajnos iszonyat onzo, irritalo Lara karaktere. Nalam tuti kimarad.
17.
kopic
16.
KENKILL
Kibővül a shadow of the tomb raider? Nagyobb lesz az árnyéka?
15.
delphijos
#13: Én is úgy vagyok vele hogy van még csomó befejezni valóm. És a 12 jó ár , de ha nekem nem sürgős , akkor még annyi se lesz. A Rise-t valami 5e alatt vettem akcióban. És nem volt rosszabb játék mint amikor kijött. Persze biztos benne van hogy nincs elég időm játszani, de nincs olyan cim ami miatt első nap rohannék a boltba teljes áron.
14.
Nyarlako
#13: Én alapvetően erre gondoltam, és miért vegyem meg 20 000ert+season pass ha megvehetem egy évre rá mondjuk 10 körül.

Ami viszont elő lesz rendelve az a Sekiro, na meg most a Dark souls trilogy bár az más kaland, ott a kiadás minősége számít mert már megvannak de kell.
13.
Ra1D3n
#10: Backlogom nekem is van, amit néha 1-2 cím hátrébb nyom. Mivel kedvem volt TR-ezni és nagyon jó áron tudtam megszerezni konzolra, ezért nem haboztam az előrendeléssel. Sőt, ami azt illeti a TR-rel még nem is végeztem, mert tervezek benne egy new game+ végigjátszást, és csak az első dlc-t nyomtam ki benne, csak azóta időközben pótoltam a Far Cry 5-öt, valamint belekezdtem a Red Dead Redemption 2-be, ami viszont annyira szuper játék, hogy még hetekig tuti nem fog más pörögni :) Persze érthető ez a dolog innen nézve, hogy backlog, de alapvetően meg nem erre gondol az ember véleményem szerint.
12.
Yanez
11.
Yanez
#9: Én is pl csak később szerzem majd be, de nem azért, mert nem érdekel vagy mert szar lenne. Egyszerűen itt rohad egy raklapnyi cím, ami kitolásra vár, vagyis bőven van még időm rá, mert amúgy musthave.
10.
Nyarlako
#9: Nem arról van hogy szar lenne, de nem kell mindenkinek azonnal. Én is le vagyok maradva folyamatosan a backlogommal, nincs időm mindenre és pár game bontatlan ül a polcon.
9.
Ra1D3n
#8: Ha szar a játék, akkor az már standard kiadásban is szar lesz a felhasználónak, nem kell ahhoz goty. Nekem speciel volt lehetőségem 30.000Ft helyett 12.000Ft-ért megvenni a Croft editiont, érdekelt is a cím az előző részek tükrében, meg akkor még ez az összeg is feleződött, így nálam nem is volt kérdés a vásárlás. Mondjuk az más, hogy szerintem nem lett az igazi ez a része a TR szériának, de azt a rászánt 6000Ft-ot megérte.

Steam-en meg ha megveszi az ember, és netán nem jön be, akkor még mindig van esély refundra is.
8.
Nyarlako
#6: Mert ki akarják valamikor tolni, de annyira nem érdekli őket hogy day1 kelljen és más ha megvan hozzá minden content egyben, ráadásul korrektebb áron miért ne várják meg,
7.
Ra1D3n
#6: Ha még számolom, hogy homeolok, akkor csak 6000Ft volt.
6.
Ra1D3n
#4: Nem értem én ezeket a kommenteket, hogy várnak emberek a teljes kiadás/goty megjelenésééig. Persze praktikus, mert megjelenéskori árhoz képest mindenképp olcsóbb lesz majd a goty, de pl a Shadow of the Tomb Raider-t én pl 12000Ft-ért vettem Xbox One X-re digitálisan, előrendelve.
5.
Neotechtr
#4: Biztos kiadják majd, de még nem mostanában. Áprilisig - májusig havi 1 DLC-nek még jönnie kell. Szerintem karácsony. Amúgy nekem rendesen bejön ez a játék :)
4.
A Jeti
#2
Vagy lehet nem adják ki? Várok vele még egy kicsit, de köszi a választ.
3.
A Jeti
#2
Köszi, tudok róla. Single játékoknál általában a goty-t szoktam megvenni, kivárom azt az 1-1,5 évet. Tudod... más a borító, rá van írva, hogy ultimate vagy goty stb... :D Igazából az én faszságom :)
2.
Ra1D3n
#1: Már van ilyen kiadás. Az a neve, hogy Shadow of the Tomb Raider Croft edition. G2A-n 13216Ft.
1.
A Jeti
Fasza! Várom a mindent tartalmazó kiadást. Remélem lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...