Bemutatkozott a The Elder Scrolls Online: Elsweyr

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A ZeniMax Online Studios elárulta, milyen újdonságok várnak idén a TESO rajongói számára. Június elején érkezik a legújabb expanzió Elsweyr címmel, amelyben a kahjiitok otthonába látogathatunk. Sárkányokból sem lesz hiány.

A fejlesztők tegnap esti livestreamjében fény derült a Season of the Dragon nevű eseménysorra, amely lényegében egész éves elfoglaltságot jelent. Júniusban érkezik a vadiúj fizetős bővítmény, az Elsweyr is, melynek filmes előzetese már megtekinthető:

Az expanzió egy teljesen új régióval bővíti a felhozatalt: Elsweyr a macskaemberek, azaz a kahjiitok otthona. Mérete nagyjából megegyezik az előző kiegészítő Summersetjével. Az új küldetésszál mintegy harmincórányi játékidőt biztosít, de akkor még nem is beszéltünk a mellékmissziókról és az egyéb területekről.

Bevezetésre kerül egy új kaszt, a necromancer, amely a jól ismert halottidéző - a kahjiitok régiójában pont jól jön majd a szaktudása. Emellett kapunk egy 12 fős trialt Sunspire címmel, és persze a friss kazamatákat sem kell nélkülöznünk. Ezek az új tartalmak a régi és az új játékosok számára egyaránt elérhetőek lesznek, még a korábbi DLC-k megléte nélkül is. 

És akkor a sárkányok! Belépőjük egy World Event során lesz, hiszen az ősi lények megtámadják a kahjiitok szülővárosát, és a védekezésből mi is kivesszük a részünket. Pontosabban egy hatalmas példány, a Kaalgrontiid kelti a zavart, tüzes leheletével felperzselve az ártatlanok otthonát.

Az ütemterv: a sárkányok szezonja februárban indul a Wrathstone DLC-vel, majd június 4-én folytatódik az Elsweyr kiegészítővel. Valamikor a harmadik negyedévben érkezik egy dungeon DLC, míg a negyedik negyedévben egy sztori DLC.

Az Elsweyr már előrendelhető PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Ha így teszel, már május 20-án nekiveselkedhetsz a kalandnak.

2.
2.
Extol
Khajiit, nem Khaajit, Kahjit vagy Kajiiht
1.
1.
Egyszer bele kene mar kezdeni ebbe...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...