Mobilra költözik a The Escapists 2

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 18.
  • Megjelenés
Link másolása
A mai napon a Mouldy Toof Studios hivatalosan is bejelentette, hogy a számítógépek és a konzolok után végre megcélozzák a mobil eszközöket is a The Escapists 2: Pocket Breakout című átirattal.

A bejelentés mellé ráadásul még egy trailert is kaptunk. Azok, akik nem tudnák, az eredetileg 2017-ben megjelent The Escapists 2 pixel art világában négy társunkkal közösen kellett megszöknünk különböző kihívásokat rejtegető börtönökből. Ám a sikeres szökések után most úgy néz ki, hogy az őrök megint ránk találtak, és minden eddiginél kegyetlenebb és sötétebb cellákba zárnak minket, szóval újra bevethetjük fantasztikus szökési technikáinkat.

A The Escapists 2: Pocket Breakout január 31-én rajtol el az iOS-t és Androidot futtató eszközökre, illetve az Amazon készülékeire, 6,99 dolláros áron.

1.
1.
shatterhand
Konzolon megvsn az első rész. Sztem nagyon jó. Csak mintha a 2.ban már időre is megy pár pálya és az frusztráló. Sokkal jobb megszokni a bortoneletet, felvenni a ritmust, kiismerni az aktuális helyszint,megtervezni a szökést, majd kivitelezni. Meg a kraftolast igazából sehol nem magyaraztak el,igy a guidet mindenképp hasznos letölteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...