Bunyós játék készül a Power Rangersből

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Már 25 éves a frencsájz, és ennek apropóján a Hasbro, az nWay és a Lionsgate bejelentette a Power Rangers: Battle For the Gridet, amely egy könnyen emészthető verekedős anyag lesz PC-n és konzolokon.

A Power Rangers: Battle for the Grid nem egy bonyolult verekedős cím, a fejlesztők előtt az a cél lebegett, hogy hozzáférhető élményt szállítson fiatal és idősebb rajongók számára is. Az árcédula éppen ezért is baráti: potom 20 dollárért juthatunk hozzá PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switchen.

A slusszpoén, hogy PC-n, Xbox One-on és Switchen cross-play lehetőségnek is örülhetünk. Régi és új karakterek csapnak össze a Battle for the Gridben, bőven elég a pontos időzítés a sikerhez, valamint az, hogy tisztában vagyunk hőseink támadásaival. A tag battle, azaz a több résztvevős meccsek, szintén a repertoár részét képezik.

A cross-play mellett az elért eredményeinket is átvihetjük egyik verzióról a másikra, így bárhol, bármikor tolhatunk egy kört, platformtól függetlenül.

Az előrendelők hozzájutnak Green Ranger V2 skinjéhez, valamint egy digitális művészeti albumhoz is. Lesz egy 40 dolláros Deluxe Edition is, amely a további exkluzív skinek mellett az első Season Passt is tartalmazza.

Az nWay hosszú távra tervez a játékkal: egészen 2019 végéig rendszeres frissítések és DLC-k várhatóak. Az alapjáték áprilisban jelenik meg: nem biztos, hogy okos döntés volt a Mortal Kombat 11-gyel egy időben a boltokba küldeni, igaz, a célközönség is más.

2.
2.
Batman
Az Nway-es mobiljáték is egészen jó, én kíváncsi leszek rá.
1.
1.
biohazard rex
Crossplay-nek nagyon örülök. Hátha kicsit ösztönzi majd a többi nagyobb címet is. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...