Power Rangers: Battle for the Grid PC, PS4, SW, XBOXONE

Bunyós játék a 25 éves frencsájz alapján.

Íme, az Xbox Game Pass márciusi játékai

Márciusban öt xboxos és négy PC-s játékkal gazdagodnak az Xbox Game Pass előfizetői, amelyek között megtalálható a The Surge 2, a Power Rangers: Battle for the Grid és az egy hét múlva megjelenő Bleeding Edge is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékcunami, ezen a héten sem fogunk unatkozni. Mostantól végre a FIFA 20-ban is rúghatjuk a bőrt, reszelhetünk pár végtagot a The Surge 2-ben, a konzoljainkon pedig elővehetünk egy halom klasszikus szerepjátékot.

Közeleg a PC-s Power Rangers: Battle for the Grid

Megjelenési dátumot és hivatalos gépigényt kapott a Power Rangers: Battle for the Grid PC-s változata. A konzolos játékosok már tavasszal csatlakozhattak a bunyóhoz, a számítógépes brigád pedig szeptember végén követheti őket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csendes, nyugodt hetünk lesz, az igazi nagyágyúk csak a hónap második felében robbannak be. Ezen a héten a Borderlands: Game of the Year Edition újrakiadása lesz az egyetlen komolyabb megjelenés.

Csapatmunkára gyúr az új Power Rangers-előzetes

Vadonatúj trailert kapott a Power Rangers: Battle for the Grid, melyből nem csak a csapatmunka hatékonyságát ismerhetjük meg, hanem a főgonoszokat és Lord Drakkon kardnak álcázott shotgunját is.

Akcióban a Power Rangers: Battle for the Grid

A januári leleplezés után a most érkezett, alig 50 másodperces trailerben végre felbukkan a játék főellensége, Lord Drakkon, illetve részletesebben belekóstolhatunk a harcrendszerbe is.

Először mozog a Power Rangers: Battle for the Grid

Végre belenézhetünk a január közepén leleplezett Power Rangers: Battle for the Gridbe, melyben 3v3-as csatákat vívhatunk az immár 25 éves frencsájz karaktereivel.

Bunyós játék készül a Power Rangersből

Már 25 éves a frencsájz, és ennek apropóján a Hasbro, az nWay és a Lionsgate bejelentette a Power Rangers: Battle For the Gridet, amely egy könnyen emészthető verekedős anyag lesz PC-n és konzolokon.