Máris ingyenes hétvégén az Override

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 18.
  • Akció
Link másolása
Kicsivel több, mint egy hónapja jelent meg a Modus Games mechás harci játéka, de máris ingyen kipróbálható a hétvégén mindhárom platformon. Vélhetően nem fogy olyan jól az Override: Mech City Brawl, mint azt a fejlesztő várta.

Talán nem volt jó ötlet a Super Smash Bros. Ultimate-tel egy hónapban kiadni az Override: Mech City Brawlt. Egy kisebb összeget teszünk rá, hogy a próbahétvégét pont a gyér eladások miatt rendezik meg.

A The Balance Inc. alkotásában tizenkét mecha valamelyikét irányíthatjuk, célunk az idegen invázió megfékezése - ehhez pedig minden megengedett, porig rombolhatjuk a nagyvárosokat. A kampány és a hagyományos Versus mód mellett kapunk egy négyfős kooperatív módot, amelyben egyetlen robotot irányítanak a felek. Egyikük a robot kezét, a másik a lábát, a harmadik pedig pilóta lesz és így tovább.

A brawlerhez időközben két DLC is napvilágot látott, mindkettő egy-egy új robottal bővíti a felhozatalt: nevezetesen Stardusttal és most Maestróval. Mindegyiket ingyen kipróbálhatjuk a január 20-ig tartó hétvégén PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Az akciós időtartam alatt 35 százalékkal vásárolható meg a teljes játék mindhárom platformon.

3.
3.
BrockSamson
Szoval ez egy sima verekedos jatek, csak lassu karakterekkel es mozdulatokkal? :D
2.
2.
zozo76hun
#1: Akkor en mar meg sem probalom. Tegnap egesz delutan a support kasszal irtottam az ellenfeleket a Battlefield 5-ben. Persze fekudtem is rendesen, jo ha az 1.0 atlagot tudtam tartani, de a lenyeg ugyis az elvezet! :)
1.
1.
Batman
Gyerekeknek jó szórakozás lehet, legalább robotok ütik egymást emberek helyett, sajnos én 10 percig bírtam vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...