Override: Mech City Brawl PC, PS4, XBOXONE

Óriásrobotos zúzda nagyvárosokban.
1595959200

Íme, a Games with Gold augusztusi játékai

Menetrendszerűen leleplezte a Microsoft a következő havi Games with Gold-játékok listáját, ami finoman is szólva nem váltott ki túl nagy lelkesedést az xboxos táborból. Az Xbox Game Pass kínálata mellett most csak másodhegedűs lesz.
1547836203

Máris ingyenes hétvégén az Override

Kicsivel több, mint egy hónapja jelent meg a Modus Games mechás harci játéka, de máris ingyen kipróbálható a hétvégén mindhárom platformon. Vélhetően nem fogy olyan jól az Override: Mech City Brawl, mint azt a fejlesztő várta.
1543932000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.
1543647655

Launch traileren az Override: Mech City Brawl

Ugyan a Balance Inc. mechás brawlere csak a jövő héten érkezik, a fejlesztők már megleptek minket a launch trailerrel. Tizenkét különböző vezethető robottal zúzhatunk egyedül, co-opban vagy a PvP-ben.
1539846017

Minden, amit tudnod kell az Override-ról

Az Override: Mech City Brawlban egy óriásrobotot irányítva rombolhatod porig a nagyvárosokat. A The Balance Inc alkotása egyfajta bunyós/akciójáték hibrid, a legújabb trailer szépen elmagyarázza a játék lényegét.
1531299657

Override: Mech City Brawl - óriásrobotos zúzás

Ha imádod a Pacific Rimet, akkor bizonyára örülni fogsz a független The Balance Inc. brawlerének. Az Override: Mech City Brawlban 1v1-es vagy 2v2-es küzdelmeket vívhatunk különböző nagyvárosokban, ahol kő kövön nem marad.