Override: Mech City Brawl PC, PS4, XBOXONE

Óriásrobotos zúzda nagyvárosokban.
Típus:

Máris ingyenes hétvégén az Override

Kicsivel több, mint egy hónapja jelent meg a Modus Games mechás harci játéka, de máris ingyen kipróbálható a hétvégén mindhárom platformon. Vélhetően nem fogy olyan jól az Override: Mech City Brawl, mint azt a fejlesztő várta.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.

Launch traileren az Override: Mech City Brawl

Ugyan a Balance Inc. mechás brawlere csak a jövő héten érkezik, a fejlesztők már megleptek minket a launch trailerrel. Tizenkét különböző vezethető robottal zúzhatunk egyedül, co-opban vagy a PvP-ben.

Minden, amit tudnod kell az Override-ról

Az Override: Mech City Brawlban egy óriásrobotot irányítva rombolhatod porig a nagyvárosokat. A The Balance Inc alkotása egyfajta bunyós/akciójáték hibrid, a legújabb trailer szépen elmagyarázza a játék lényegét.

Override: Mech City Brawl - óriásrobotos zúzás

Ha imádod a Pacific Rimet, akkor bizonyára örülni fogsz a független The Balance Inc. brawlerének. Az Override: Mech City Brawlban 1v1-es vagy 2v2-es küzdelmeket vívhatunk különböző nagyvárosokban, ahol kő kövön nem marad.