Mortal Kombat 11 - Reptile és Kitana is visszatér?

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 19.
  • Pletyka
Link másolása
A héten hivatalosan is bemutatkozott a NetherRealm következő Mortal Kombat-játéka. A leleplezéskor több ismerős karakterről is lehullt a lepel, de jelen állás szerint úgy néz ki, hogy más, régről ismert harcosok is visszatérhetnek.

Most csütörtökön egy Londonban tartott nagyszabású eseményen hivatalosan is bemutatkozott a Mortal Kombat 11. A rendezvényen rengeteg részletet tudhattunk meg a játék történetéről, a testreszabhatóságról, a játékmódokról, miközben végre mozgás közben is megnézhettük, ahogy a harcosok egymást gyepálják.

A leleplezéskor jó pár visszatérővel találkoztunk, hiszen Scorpion, Sub-Zero vagy Raiden mellett felbukkant még Skarlet, Sonya Blade, Liu Kang, Baraka és Kung Lao is. A sor azonban jó eséllyel nem áll meg itt, mert a legújabb szóbeszédek és kiszivárgott anyagok szerint visszatérhet Reptile, Cassie Cage és Kitana is, de arról is lehet hallani, hogy Johnny Cage, Kano, Kabal és Rain is a választható hősök között lesz. 

Reptile-ról a játék művészeti vezetője, Steve Beran kotyogott el részleteket, amikor a DualShockers kérdésére elmondta, hogy a klasszikus Tower-struktúrára épülő Towers of Time módban lehetőségünk lesz különböző extrákat is bevetnünk. Ilyen lesz például a tag team opció, amivel ugye bármikor behívhatunk majd más harcosokat is, de más bunyósok képességeit is megkaphatjuk egy időre. Amikor Beran ez utóbbit részletezte, elárulta, hogy Reptile Acid Ball támadása is aktiválható lesz.

Ebből persze még nem következik, hogy Reptile visszatér, de azért nem lepődnénk meg, ha tényleg felbukkanna a játékban. Cassie Cage-re és Kitanára magára a stúdió utalt egy nemrég kiadott kulisszák mögötti videóban (lásd fent), amiben egyébként egy pillanatra kivehető Johnny Cage is. A többiekre pedig egyelőre csak homályos utalások, a játék menürendszerében szereplő artworkök utalnak.

A játék előrendelői automatikusan hozzáférést kapnak a bétateszthez, amely március 28-án indulmíg a végleges változat április 23-án landol PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switchen.

12.
12.
br1Koo
#10: Szerintem Erron a legjobb új karakter a X-ben. Kreatív a kinézete, a stílusa minden. Ez a Geras meg pont az ellentéte, borzasztó fantáziátlan egy maszlag, ha lehetne nélküle venném meg a játékot esküszöm. Egyébként valószínű hogy lesznek régi elfeledett karakterek, csak Bo Rai Cho-t felejtsék el egyszer és mindenkorra.
11.
11.
n_csacsi
Motaro-t, Kintaro-t, Goro-t nagyon szeretném már egy csokorban látni :D Stryker is jöhetne, illetve, ha nem a robot verzió, akkor Smoke is..nagyon szerettem vele a 9-ben játszani, egyik kedvenc karakterem volt :D
A 4-ből Fujin is visszatérhetne már, illetve Jarek.
10.
10.
#9: Nem tudom mi bajod van Cassievel. Én vele fogok először harcolni vagy Skarlettel. Engem például Erron Black irritál. (Inkább illene egy Mad Max filmbe ) D.
9.
9.
DarkLord
Mindenki visszatér :D Cassie amúgy kinek hiányozna, ha nem lenne benne őszintén? Én inkább az új figurákra leszek kíváncsi pl. ez a Geras nem lett rossz kicsi raktak bele Tremor-t kicsit Jax-et meg tolták pár tulajdonsággal és elég használhatónak tűnik. Na meg a másik a pályákra még jobban kíváncsi vagyok. pl. ez a Courtyard pálya brutálisra sikerült, nagyon dark nagyon részletes a háttér ezt a vonalat kellene tolni ez nagyon üt, viszont a másik pálya meg pont az ellentétje a masinával a háttérben abszolút nem illik a játékhoz.... az örök kedvencem a Híd alatti pálya és azt a 9-ben baromi jól visszaadták, remélem itt is visszatér , mert az X-ben csak a híd volt benne.
8.
8.
br1Koo
#1: Reiko-nak én is örülnék, kedvencem volt mk4-ben. Motarot is szívesen látnám.
7.
7.
Max3000
#6: Láttam.Kb nem értem az egészet.....Scorpion és Sub zero megfiatalodott,Cassie Cage meg majdnem olyan idős mint az anyja....Bár igazából engem komolyabban nem érdekel a dolog,de nem lehet nem észrevenni,hogy a karakter kidolgozásban vannak gikszerek.Mondjuk Sub zero meg törpe is lett ráadásul.
6.
6.
Batman
Apropó Cassie Cage-t láttátok, hogy fog kinézni a játékban? Szörnyű!
5.
5.
Max3000
"Amikor Beran ez utóbbit részletezte, elárulta, hogy Reptile Acid Ball támadása is aktiválható lesz."

Akkor, ha ebből indulunk ki,akkor Cyrex is játszható lesz,mivel egy videóban sub-zero a hálóját használja.
4.
4.
Max3000
#1: Nincs neki konkrét oka.Jó pár karakternem volt az armageddon trilógia óta.Mivel elegánsan újraindították a frencsájzt,azóta másképp alakult a sztori.(ez nem zárja ki,hogy soha nem fogunk pár karakterrel újra találkozni)
3.
3.
Batman
Ja, meg SonicFox gyerek mortal 11 mainje Rain, szóval szerepel majd az a karakter is
2.
2.
Batman
Kitana ott van a menüben, Cassie szintén. Mileena is tuti lesz.
1.
1.
Mind kedvencem, de nem tudja valaki Reiko miért nem tér vissza a játékba? Talán Armageddonban volt utoljára. Köszi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...