Forza Horizon 4 - 7 millióan próbálták eddig ki

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 19.
  • Hír
Link másolása
Bejött a Forza Horizon 4-nek, hogy az Xbox Game Pass szolgáltatáson keresztül is elérhető, az októberi megjelenés óta több mint hétmillióan voltak kíváncsian arra, hogyan is sikerült a Playground Games versenyjátéka.

A Forza Horizon 4 októberi megjelenését követően mindössze két hét kellett hozzá, hogy több mint kétmillióan próbálják ki a játékot, most januárban pedig ez a szám több mint hétmillióra ugrott.

A sikerben természetesen az Xbox Game Pass-elérhetőségnek, illetve annak is köze van, hogy a játékhoz decemberben jelent meg az első nagyobb tartalmi kiegészítő, a Fortune Island.

Meg persze az is, hogy az angliai környezetbe helyezett negyedik felvonás ismét remekül sikerült, és konkurenciája sem nagyon akad.

31.
31.
Thor Vath
#23: A Project Carsban sem kapcsolok ki minden segítséget, nem az a célom, hogy földhözvágjam a kontrollert és addig ugráljak rajta, míg két molekula egyben van :) Nem az irányítás nehézségével van a bajom, hanem azzal, hogy egy autóversenynek álcázott mariokart. Repkedünk, átmegyünk kőfalakon, tüzijátékozunk, vattacukorkodunk. Nem jött be.
30.
30.
Őrnagy
#29: https://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-grand-tour-game
29.
29.
Őrnagy
Minden rissz-rossz autós játékról van valami hír (itt most nem a Forzára céloztam) de a The Grand Tour Game-ről semmi, pedig elég érdekesnek tűnik.
28.
28.
Raptor X
Gyönyörű játék, de amúgy egy vicc. Gran Turismo. Na az már igen. (Mondom boxosként.)
27.
27.
Josi21
Itt Fanatec cuccok vannak. Semmi gond, drift főképp. ;)
26.
26.
#25: Heheh pontosan. Az ilyen fickók szerintem amúgy nem is játszanak, csak mondják tovább, amit más játékokról máshol olvastak.
24.
24.
Back2U
#19: Esetleg ha elküldöd a beállításokat amiket használsz azt megköszönném :)
23.
23.
Anti4730
#22: Azert nagyon kivancsi vagyok, hogy az osszes seitseget kikapcsolva hogy autoznal a jatekban ugy, hogy ne nagyon utkozz, minnel gyorsabban menj, es ne bassz el egy kanyart sem. Persze, hogy arkad, de vezetni itt is ugyanugy tudni kell..
22.
22.
Thor Vath
Valami borzasztó. Annyira arcade, hogy már fáj. Game pass-szal próbáltam, annál a résznél, hogy sportkocsikkal kell menni tökön-uborkán, KŐFALOKON át, töröltem is a fenébe. A rendes Forzát persze nem tették game passba :(
19.
19.
KőbányaKispest
Én is G29-el játszottam a demot. Nekem semmi bajom nem volt vele. A 3-nál a 900 fok sok volt neki, asszem felezni kellett, mert 180 fok után kurva nehéz volt már tekerni.
18.
18.
Back2U
És amúgy az a kényelmetlen, hogy egy 13 éves játék, a Need For Speed Most Wanted jobban támogatja, alapértelmezett profil nélkül, kis trükkökkel. Kár érte mert egyébként nagyon tudnám élvezni, de nem szeretek kontrollerrel autózni.
16.
16.
Derivel
És ezek közül hányan játszák hosszútávon? Én is beleugrottam már a megjelenés napján GamePass-szel, de elég hamar lemondtam róla, és sokan mások is.
7.
7.
crytek
Azt már nem merik mondani hogy ebből hány millió az akik 1$/200ft-ért tették mindezt
6.
6.
Uborka2
Én premierkor vettem, de megbántam nem éri meg a 20 eztret. Főleg úgy, hogy kb 1 hónapig nem is volt multi.... Azt hittem, hogy jó lesz.
1.
1.
Back2U
Köztük én is, egy Logitech G29-es kormánnyal, amit elvileg natívan támogat, de ennek ellenére borzalmas volt. Interneten keresgéltem minden egyedi beállítást, minden egyes kanyarban kicsúsztam 50-nel, és gyengén vette a kanyarokat, úgy hogy még le is volt felezve a 900 fok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...