Remekül fest a System Shock remake

  • Írta: szlav
  • 2019. január 20.
  • Videó
Link másolása
A Nightdive Studios szorgosan munkálkodik az 1994-es horrorklasszikus, a System Shock felújított változatán. Az eredmény pedig látvány szempontjából egészen pazar - nézzünk is bele a legújabb videóba!

Vizuális szempontból már mindenképp kezd összeállni a Nightdive Studios System Shock remake-je. Az Unreal Engine 4-en újraálmodott horrorjáték remekül elkapta az eredeti cím atmoszféráját, ha pedig beválnak a játékmeneti újítások is, akkor a zsáner szerelmesei akár valami igazán kihagyhatatlant is kaphatnak.

A még bőven a sütőben lévő, jelenleg pre-alfa változatban létező játék újragondolt harcrendszerét a Nightdive csapata egy következő videóban mutatja majd be a nagyérdeműnek. Amint kézhez kaptuk, veletek is megosztjuk majd azt.

A System Shock remake várhatóan 2020-ban érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

8.
8.
A Pulyka
Eleg varos szamomra is. Anno jatszottam vele, tetszett is, de sok nem maradt meg belole, talan mert a sztoribol semmit nem ertettem.
Egy Shadowman remake-ert odaadnam a fel jatekgyujtemenyem, annyira szerettem azt a gamet. Az Akklaim becsodolt, a jatek meg elveszett a sullyesztoben.
De ezeknek az igazan regi jatekok remake-jenek mindig orulok.
7.
7.
Veldspar
Nagyon hánytatott sorsú ez a remake, de eléggé várom :)
6.
6.
KopyAti
Nna! Az első olyan játék, ami tetszik UE4-el.
5.
5.
KopyAti
#2: Nekem is kimaradt, de szinte csak jókat hallottam a játékról. Várom ezt nagyon.
4.
4.
Extol
SS2 volt az első 3D-s játékok egyike amivel játszottam, el se bírta a pentium 2, laggolt mint a szemét, de azért úgy is jól szórakoztam vele
3.
3.
crytek
Várom már nagyon egyik részt se játszottam végig soha. Ebben a formában már játszható lesz számomra is
2.
2.
godach
#1: Nekem sajna az egész sorozat kimaradt, de mindig érdeklődve figyeltem.
1.
1.
zozo76hun
Meg fogom venni! Anno az eredeti elso reszt is vegigvittem, meg 2x a masodik reszt is. Baromi jo volt a masodik resz vegen, shodah vagy mi volt a neve a szamitogepnek, meg probalta elhitetni hogy az elso reszben vagyunk... vagy valami ilyesmi volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...