System Shock (2020) PC, PS4, XBOXONE

A kilencvenes évek klasszikus cyberpunk RPG-jének remake-je.

Csak jövő tavasszal jelenik meg a System Shock-remake

Eddig is csúszást csúszásra halmozott a System Shock remake-je, így a legfrissebb tényálláson már nehéz meglepődnünk. Úgy néz ki, legkorábban csak jövő tavasszal futhat be a legendás játék újrázása.

GC 2022: Ez történt a Future Games Show-n

Ha lemaradtál volna a Gamescomra időzített Future Games Show-ról, most egy helyen szedtük össze neked a legfontosabb bejelentéseket.

SGF 2022: Mit hozott nekünk idén a PC Gaming Show?

Habár a Summer Game Fest eseményeinek még nincs vége, a hétvégi hajtásnak a PC Gaming Show-val mondhattunk búcsút. Lássuk, hogy mit hozott nekünk idén a master race műsora!

Rendezőre talált a System Shock-sorozat

A kifejezetten videojátékos tartalmakat célzó Binge hozza tető alá a System Shock sorozatos feldolgozását. A szándékon kívül sokat nem tudtunk eddig a projektről, de most már megvan, ki fog a rendező székében ülni.

Vadiúj képeken a System Shock remake-je

A Nightdive Studios összefogott a Prime Matterrel, hogy az új kiadó segítségével még könnyebben eljuthasson a System Shock remake-je a rajongókhoz. A társulást megünneplendő egy csokor képet is közzétettek.

Élőszereplős sorozatot kap a System Shock

A Deadline jelentette, hogy a Nightdive Studios és a kifejezetten videojátékokkal kapcsolatos tartalmak streamingelésére koncentráló Binge élőszereplős System Shock-sorozaton dolgozik.

Hét perc a System Shock remake-jével

A Nightdive Studios újabb gameplay videót tett közzé a System Shock remake-jéhez, ezúttal hét percen keresztül vizsgálhatjuk, hogyan sikerült a klasszikus játék felújított kiadása.

Nyáron rajtol a System Shock remake-je

Egy frissített demó társaságában jelentette be a Nightdive Studios, hogy a nyár folyamán rajtolhat el a System Shock felújított változata. A PC-s verziót már elő is rendelhetik a játékosok.

System Shock - jön az új demó, indul az előrendelés

Kezd egyre határozottabban körvonalazódni a Nightdive Studiosnál készülő System Shock-remake. A fejlesztők legutóbbi helyzetjelentése szerint nemsokára indul az előrendelés, vele együtt pedig érkezik az új demó.

Újra mozog a megszépült System Shock

A Nightdive Studios a szokásos remasterei mellé az eredeti System Shock teljes remake-elését is bevállalta, a hétvégi Realms Deep apropóján pedig újabb látnivalókat csöpögtetett a munkájáról.