Jump Force - két újabb harcos érkezett

  • Írta: szlav
  • 2019. január 20.
  • Hír
Link másolása
Lassan véget ér a Jump Force nyílt bétája, de a Bandai Namco még ezzel párhuzamosan is képes meglepni minket pár új karakterrel. A JoJo's Bizarre Adventure Jotarója és a Dragon Quest-mangából ismert Dai is részt vesz a buliban.

A Jump Force karakterfelhozatala eddig is nagyon impozáns volt, de hiába telnek a hetek, úgy tűnik, hogy egyszerűen nincs megállás. Habár a ma este bezáruló béta csak egy igen limitált névsorral operált, a Bandai Namco csapata tényleg komolyan vette azt az elhatározást, hogy egy sátor alá vegyék az anime-világ legnépszerűbb hőseit.

Facebookon és Instagramon tűnt fel a fent látható reklámcsík, amely két eddig be nem jelentett hősről rántotta le a leplet. A figyelmesek kiszúrhatták Jotaro Kujót, a JoJo's Bizarre Adventure történetéből, valamint a Dragon Quest: The Adventure of Dai címszereplőjét. 

A Jump Force február 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

5.
5.
tyber16
#4: Szerintem nyugodtan belepakolhatnának még annyit hamár az 50. születésnapra jön ki a játék. Lásd Super Smash Ultimate. Arra se sajnálták az időt és a pénzt és beletettek laza 74 karaktert több mint 100 pályával. Ezt a munkát várnám el ettől a jump force-tól is. Erőltessék meg magukat és pakolják tele rengeteg karakterrel, mindenkivel aki számít. Nekem egyenlőre az baljós előjel hogy már a trailereken is szaggat kicsit a játék bizonyos mozdulatoknál.
4.
4.
Mr.Dead
#3: One piecet nézve ezekkel az a gond, hogy a Yonkou-k közül a felét nem láttuk harcolni kb, a mugiwara csapatból is van karakter aki használhatatlan meg amúgyis mindent belerakni onnan kb még vagy +20-30 karakter.
3.
3.
n_csacsi
#1: Ace jöhetne :D én inkább a többi karakteren gondolkodom, hogy vajon azok egyáltalán benne lesznek, mint pl - ha most a One Piece-t nézzük - az összes Shichibukai, a Yonkou-k, többi Mugiwara kalóz, az admirálisok köztük pl Aojiki, Kizaru, stb. Vajon mindegyiket egy pack-ban akarják majd beletenni?

Mondjuk szerintem ezzel jól odatették magukat a készítők, viszont megannyi kedvelt és nem kedvelt, de erős karakter van az anime-k világában, hogy egy hadseregnyi karaktert bele lehetne tenni.
2.
2.
br1Koo
Ez jónak tűnik nagyon. Rá is kerestem a karakter felhozatalra és nem kellett csalódnom, lesznek Yu Yu Hakusho karakterek is. Ha kuramát, Hieitmeg az öreglányt is belepakolják akkor erősen elgondolkozok a megvételén.
1.
1.
tyber16
Na zsír. Már csak Gintama, Sámán Király és még egy pár Boku no Hero és Black Clover karakter kéne, plusz egy Ace a One Piece-hez és teljes is a kör.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...