Jump Force PC, PS4, XBOXONE

Narutótól a Dragon Ballig, számos ismerős frencsájz karakterei csapnak össze a Jump Force-ban.
Típus:

Íme, az Xbox Game Pass konzolos újdonságai

A Microsoft bejelentette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a hónap második felében az Xbox Game Pass konzolos előfizetői. Verekedős játék, raliszimulátor és egy LEGO-játék is helyet kapott a felhozatalban többek között.

Jump Force - Majin Buu mindenkit csokivá változtat

Még a nyár folyamán újabb harcossal gyarapodik a Jump Force tárháza. Ezúttal Majin Buu száll be a ringbe, s attól még, hogy a kedvesebbik arcát mutatja, senki nem fogja megúszni pofonok nélkül.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

Ezekkel a karakterekkel bővül még a Jump Force

A japán V Jump magazin lerántotta a leplet a Jump Force maradék DLC-karakteréről. Többek közt játszhatunk majd Buscuit Kruegerrel, Majin Buu-val és Madara Uchihával is.

Jump Force teszt

Az év egyik legnagyobb crossoverében a legnépszerűbb mangák és animék hősei szállnak ringbe egymással. A Jump Force színes szereplőgárdája azonban nem elég ahhoz, hogy kiemelje a játékot a középszerűségből.

Van még mit javítani a Jump Force-on

A héten jelent meg a Bandai Namco mangaszériákon átívelő bunyós crossoverje, de az első tapasztalatok alapján kell még finomítani rajta. Az első patch telepítése után végre átugorhatjuk az átvezetőket és a töltési időkön is finomítanak.

Jump Force - itt a gépigény és a launch trailer

Pénteken jelenik meg a Bandai Namco ismert manga- és animeszereplőket egymásnak eresztő bunyós játéka, de csak most lettünk tisztában a Jump Force rendszerkövetelményeivel. Nem egy falánk játék, annyi biztos.

Jump Force - a héten folytatódik a béta

A Bandai Namco a Twitteren jelentette be, hogy a múlt héten a szerverek miatt csődött mondott bétateszt után a héten ismét lehetőség lesz majd nyúzni a játékot. Ezúttal is több időpontot kapnak a rajongók.

Íme, a Jump Force sztoritrailere

Amikor az animék univerzumai egybeolvadnak, az összefogó gonosztevők hatalmas pusztításba kezdenek - ezt pedig csakis mi állíthatjuk meg! A Bandai Namco összeállított egy előzetest a Jump Force történetéről.

Jump Force - két újabb harcos érkezett

Lassan véget ér a Jump Force nyílt bétája, de a Bandai Namco még ezzel párhuzamosan is képes meglepni minket pár új karakterrel. A JoJo's Bizarre Adventure Jotarója és a Dragon Quest-mangából ismert Dai is részt vesz a buliban.