Jump Force PC, PS4, XBOXONE

Narutótól a Dragon Ballig, számos ismerős frencsájz karakterei csapnak össze a Jump Force-ban.
Típus:

Ezekkel a karakterekkel bővül még a Jump Force

A japán V Jump magazin lerántotta a leplet a Jump Force maradék DLC-karakteréről. Többek közt játszhatunk majd Buscuit Kruegerrel, Majin Buu-val és Madara Uchihával is.

Jump Force teszt

Az év egyik legnagyobb crossoverében a legnépszerűbb mangák és animék hősei szállnak ringbe egymással. A Jump Force színes szereplőgárdája azonban nem elég ahhoz, hogy kiemelje a játékot a középszerűségből.

Van még mit javítani a Jump Force-on

A héten jelent meg a Bandai Namco mangaszériákon átívelő bunyós crossoverje, de az első tapasztalatok alapján kell még finomítani rajta. Az első patch telepítése után végre átugorhatjuk az átvezetőket és a töltési időkön is finomítanak.

Jump Force - itt a gépigény és a launch trailer

Pénteken jelenik meg a Bandai Namco ismert manga- és animeszereplőket egymásnak eresztő bunyós játéka, de csak most lettünk tisztában a Jump Force rendszerkövetelményeivel. Nem egy falánk játék, annyi biztos.

Jump Force - a héten folytatódik a béta

A Bandai Namco a Twitteren jelentette be, hogy a múlt héten a szerverek miatt csődött mondott bétateszt után a héten ismét lehetőség lesz majd nyúzni a játékot. Ezúttal is több időpontot kapnak a rajongók.

Íme, a Jump Force sztoritrailere

Amikor az animék univerzumai egybeolvadnak, az összefogó gonosztevők hatalmas pusztításba kezdenek - ezt pedig csakis mi állíthatjuk meg! A Bandai Namco összeállított egy előzetest a Jump Force történetéről.

Jump Force - két újabb harcos érkezett

Lassan véget ér a Jump Force nyílt bétája, de a Bandai Namco még ezzel párhuzamosan is képes meglepni minket pár új karakterrel. A JoJo's Bizarre Adventure Jotarója és a Dragon Quest-mangából ismert Dai is részt vesz a buliban.

Jump Force - kezdődik a harc, új hősök a fedélzeten

Hamarosan elstartol a Jump Force nyílt bétája, de addig sem maradtunk újdonságok nélkül. További négy harcos csatlakozik a névsorhoz a Naruto-franchise-ból, valamint a Bandai Namco bemutatott pár új tréningvideót is.

Jump Force - minden, amit a bétáról tudni kell

Rohamléptekben közeledünk a Banda Namco anime-hősöket felvonultató verekedős játékának megjelenéséhez, így a kiadó végre jónak látta megosztani a nyílt bétával kapcsolatos részletes infókat.

Jump Force - Deku és Asta is csatlakozott

A Bandai Namco karácsony előtt, a Jump Festa alkalmából leplezte a bunyós crossover két újabb játszható karakterét. Izuku Midoriya (azaz Deku) a My Hero Academia-, míg Asta a Black Cover-szériából lehet ismerős.