The Division 2 - gyorsabban fut DirectX 12-n

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 21.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft technikai igazgatója, Calle Lejdfors nemrégiben interjút adott, amiben megerősítette, hogy a The Division 2 a DirectX 11 mellett a DirectX 12-t is támogatja PC-n, ráadásul utóbbi API-n még magasabb framerate-t csikarhatunk ki.

PCGamesHardware-nek adott interjújában a játék technikai igazgatója, Calle Lejdfors elhintette, hogy csakúgy, mint az előd esetében, a The Division 2 is támogatja a DirectX 11-et és a 12-t - az utóbbi API ráadásul még jobb teljesítményre képes.

Ez annak köszönhető, hogy a fejlesztők még jobban ki tudják használni az Async Compute-ot, így még több grafikai munkát végezhetnek el párhuzamosan, azaz maximalizálhatják a GPU teljesítményét.

Tekintettel arra, hogy a DirectX 12 hatékonyabban használja ki a többmagos CPU-kat, mint a DX11, sokkal jobb framerate-nek örülhetünk.

A multiplayer mód a megújított Dark Zone-okkal a múlt héten mutatkozott be rengeteg új gameplay felvétel mellett. Ezúttal friss screenshotokat mutatunk.

A végleges változat március 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
Juha
#2: Nem a hőbörgés lenne a bajuk, hanem hogy elveszítenék a vásárlóbázisuk jelentős részét.
2.
2.
shooter1234
#1: Akiknek ezer éves vasuk van, azok hőbörögnének hogy miért nem fut a játék, mikor XY játék szebb... Ezért nem akarnak Only DX 12 -es játékokat csinálni még, mivel sokan használnak régi high end vga -kat.
1.
1.
crytek
Mikor állnak már át végre only dx12-re... ha megcsinálják még szép hogy jobban fut mint a dx11 van erre nem is egy példa..Egyszerűen végig a dx12-nek kéne a célnak lenni és a fostos dx11-et el kéne engedni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...