Még idén megjelenhet a Death Stranding?

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 21.
  • Pletyka
Link másolása
A Kojima Productions még mindig nem árulta el a Death Stranding dátumát, sem azt, hogy hol tart most a fejlesztés. A Best Buy kanadai részlege viszont úgy tudja, hogy még 2019-ben a boltokban lesz az anyag.

Az elmúlt hetekben számos teória látott napvilágot a Death Stranding premierjét illetően. Még decemberben nyilatkozta Kojima, hogy "2019 a bálna éve lesz", majd néhány nappal ezelőtt, az egyik szinkronszínész, Troy Baker tett közzé egy képet a Twitteren a 10 Years Challenge kapcsán. 2009-ben a Final Fantasy XIII-ban kapott szerepet a művész, 2019-hez pedig a Death Strandinget csatolta.


Ezek után jött a hír, hogy egy Reddit-felhasználó, dogsaintnoodles olyan előrendelői kártyát kapott a Best Buy kanadai részlegétől, amin az áll, hogy a játék 2019-ben elérhető lesz. Konkrét dátum nem volt megadva, és a bolt honlapján is csak placeholderként van megadva a december 31. Talán a kiskereskedők már olyan információhoz jutottak, amihez mi még nem?

Annyi biztos, hogy a játék első két órája már gyakorlatilag készen van. Kojima mester be is mutatta már a Remedy Entertainment és a Guerrilla Games illetékeseinek (utóbbiak adják az engine-t), és mindenki le volt nyűgözve.

29.
29.
Back2U
#20: Old but gold. Ja nem, csak KURVA UNALMAS!
26.
26.
kamgecam
#23: Szerintem meg ostobaság hogy mindnyájan full kreténbe nyomjuk az önjelölt jós szerepét. Azt mondom majd meg látjuk.
23.
23.
Bnecne
Szerintem ez lesz az a játék amiből szinte semmit nem fogsz érteni aztán sok helyen írják hogy ez milyen "K*rva mély". Aztán meg mindenki eldobja tőle az ágyat mert már régen volt egy jó elgondolkodtató játék,de persze senki sem fog érteni semmit az egész játékbol mèg lehet maga Kojima sem
21.
21.
Fata Morgana
#19: Pont erre gondoltam én is.
Az MGS5 első 40-50 órájával nincs is gond, de mikor elkezdi az ember építgetni a FOB-okat onnantól reszeltek a mókának, és jön végeláthatatlan, monoton farmolás vagy pénzért vásárlás, + fegyver elkészítések.
Nekem pl. a 7-8 szintű "Serval" elkészítésekor kiírta hogy 14 nap (valódi nem játékbeli) konkrétan siralmasnak tartottam.
Pedig az évtized játéka is lehetett volna, de így sajnos 7-8pontos game és annyi.
20.
20.
frankdelgado
#17: Nem értelek ps4 ex. csakis az év játéka lehet.
19.
19.
Mr.Dead
#17: Vagy egy kurva szar.
Legalább itt megtudjuk ki miatt lett olyan az MGS5 amilyen
17.
17.
kamgecam
#15: Vagy csak egy krva jó játék.
15.
15.
RangerFox
#10: Vagy csak egy sima rétegjáték
14.
14.
felegyi
#1: Lehet sokat merít a Remedy játékaiból, pl nekem valahogy az Alan Wake jutott eszembe az eddig látottakról... TPS nézet, fekete masszás dolgok és társai.
11.
11.
kamgecam
#8: Most jutott eszembe, lehet hogy úgy lesz ment a Mgs-nél. Kiadnak egy játszható pályarészt, 4-5 órás előzményt, 2019-ben, ahogy az Mgs Ground Zero-t anno, 2020-ban pedig a teljes játékot.
10.
10.
Marcus88
#7: Vagy egyik sem,és marad egy közepes.
9.
9.
GMatyi
zoenn, elírás: Final Fantasy XII-t írtál XIII helyett (Troy Baker Snownak adta a hangját aki a 13. FF-ben szerepelt) :)
8.
8.
kopic
#6: Szerintem mar csinaljak vagy 3 eve.
7.
7.
PapaYeti
A generáció egyik legjobb játéka lesz... vagy legnagyobb bukása. Meglátjuk ;)
6.
6.
kamgecam
2 év alatt megcsinálták...?Nekem furi hogy ilyen gyorsan kész! Remélem nem azért mert egy rövid 5 6 órás játék lesz. Innkább jöjjön később de tartalommal tele, csiszoltan.
4.
4.
#1: Mert ő ilyen jó fej csávó. Amúgy meg annak mutogatja, akinek akarja.
3.
3.
kopic
#1: Hat ez az. Megha a Sony tulajdonaban lenne, akkor ertheto, de igy...
2.
2.
kopic
Kizartnak tartom, hogy iden kijonne. Szerintem 2020 eleje.
1.
1.
McDuff
A Remedy-nek ugyan mi bánatos f.szért mutogatja?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...