Resident Evil 2 - ezeket kapjuk a premier után

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 23.
  • Letöltés
Link másolása
Pont tegnap reppentek fel szóbeszédek a Resident Evil 2 megjelenését követő ingyenes DLC-kről, mára azonban a Capcom tisztázta a helyzetet. Igen, kapunk frissítéseket, méghozzá klasszikus skineket és extra fejezeteket is.

Végre körvonalazódott, milyen ingyenes DLC-ket kapnak a Resident Evil 2 remake-jének tulajdonosai a premier után. A Capcom egy japán nyelvű livestreamben rántotta le a leplet, hogy pontosan mire számítsunk az elkövetkezendő hónapokban.

Elsőként megkapjuk Leon és Claire 1998-as, alacsony poligonszámú modelljét, így ha játszottál az eredeti PS1-es Resi 2-vel, nosztalgiázásra tökéletes lesznek. A skinek március 22-én mindenki számára elérhetőek lesznek.

Ezenkívül kapunk egy vadiúj játékmódot The Ghost Survivors címmel, amelyben véletlenszerű helyzetekbe csöppenünk, illetve egy ingame bolt kínálatát is igénybe vehetjük. A cél az, hogy minél nagyobb pontszámot érjünk el a kihívások teljesítésével, a megszerzett pénzt pedig különböző frissítésekre és felszerelésekre költhetjük el.

Ahogy az olvasható, az új mód hasonlít a korábbi RE-játékokból ismerős The Mercenariesre.

A Resident Evil 2 január 25-én fut be PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A játék 1-Shot demóját már 3 millió alkalommal töltötték le, igaz, a játékosok csupán 26 százaléka vitte végig a kóstolót a kiszabott, félórás időlimiten belül.

5.
5.
Ezek a régi skin-ek teljesen jópofák, szerintem poén, hogy benne lesz a játékban. Külön pénzt nem fizetnék szerintem érte, de mivel teljesen tájékozott vagyok a cikk elolvasása után, tudom, hogy nem is kell :)
3.
3.
KRAT0S
#2: Nem is mondtam hogy kell,azt mondtam nem fogok :D
2.
2.
zoenn
#1: Még jó, hogy nem is kell.
1.
1.
KRAT0S
Azt hittem valami jó kis Story dlc lesz Ada-val vagy ilyesmi...
Ezekért egy fillért nem vagyok hajlandó kiadni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...