HWSW: Megérkezett a Huawei Honor View20

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 23.
  • Hardver
Link másolása
Világszerte elérhetővé vált a kifejezetten fiatalokat célzó Honor-termékcsalád legújabb darabja, a Honor View20, ami elköszön a notchtól, amit egy apró, a kijelzőbe fúrt lyukra cseréltek le a Huaweinél.

Globálisan elrajtolt a Honor legfrissebb View20 csúcsmodellje. A Huawei fiatalokat célzó brandje alatt megjelent okostelefon több érdekes újdonságot is tartogat, a legfeltűnőbb újítás azonban az előlapi kamera elhelyezése, amely kijelzőbeugró vagy notch nélkül, a panel bal felső sarkába ütött "lyukban" kapott helyet. A View20 így majdnem teljesen elköszön a kijelzőkáváktól és beugróktól, a felső perem alig észrevehetően vastagabb csak mint az oldalsó szélek, egyedül alulra tett a gyártó minimálisan szélesebb peremet.

Az új modellnél is az ismert "üvegszendvics" kialakítás mellett döntött a gyártó, az elülső-hátsó üvegborítást alumíniumkeret övezi - amelyen a készülék tetején sokak örömére a 3,5 milliméteres audio-jack nyílása is megtalálható. A kijelző 6,4 hüvelykes, és 1080x2310 pixelt vonultat fel, 398 ppi-s pixelsűrűség mellett - a tavaly bemutatkozott Huawei Mate 20 Próval szemben ugyanakkor itt a gyártó nem építette a panel mögé az ujjlenyomat-olvasót, az továbbra is hátlap felső harmadában, középen helyezkedik el.

Ha érdekelnek a további részletek, látogass el a HWSW oldalára, és olvasd el a teljes cikket!

16.
16.
Darksiders84
Komolyan sajnálom aki ilyen díszkurvát tart magának. Jó természetesen megnézzűk milyen autója van milyen órája de hogy ha nem IPhone akkor már egy senkiházi akivel még beszélni se érdemes ilyet azért nagyívben kerülni vagy tényleg csak kihasználni érdemes ha van ez a nagy márkás mobil.
11.
11.
Ooorky
#10: Az minden személyisége.
8.
8.
ollie92
#5: A pocophone jó kis telefon, de mivel a kanyarban az új Mi9 ami mindent el fog picsázni, ezért a mi8 elég olcsó lett. Jobb képernyő, kamera, funkciók. De ha nem vagy insta buzi és elég a teljesítmény, akkor hajrá !
5.
5.
Gabesz202
A Xiaomi Pocophone F1 nem éri meg jobban szerintetek?
2.
2.
Darksiders84
#1: 210 a nyitóár ami hamar kb 2 max 3 hét múlva jóval 200 alatt lesz de még így se annyira kedvező hogy olyan sláger legyen mint a régebbi Honorok. Képstabilizáció hiánya ennyiért.
1.
1.
KRAT0S
Tehát akkor olyan 230-körül lesz.
Akkor már inkább a Xiaomi Mi Mix 3 (160-ért;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...