Hamarosan elindul a Farming Simulator League

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 24.
  • Hír
Link másolása
A Giants Software egy nemrég kiadott közleményben erősítette meg, hogy idén elindítják a tíz állomásból álló Farming Simulator League-et. Az új eSport-esemény mögé olyan támogatók sorakoztak fel, mint az Intel vagy a Logitech.

Elsőre teljesen elképzelhetetlennek tűnik, hogyan is működhet eSportként a Farming Simulator, de a játékot készítő Giants Software alaposan felmérte a lehetőségeket, és végül arra jutottak, hogy érdemes lehet kompetitív irányba eltolni az egyébként itthon is nagyon népszerű farmerkedést.

A bejelentés szerint idén indul az első szezon, ami egy tíz állomásból álló európai körút lesz, többek között a Gamescomot és a Paris Games Weeket is útba ejtve. Az első szezon összdíjazása 100 ezer euró lesz, és olyan támogatók is beszálltak a projektbe, mint az Intel, a Noblechairs, a Nitrado vagy a Logitech. A döntőt 2020-ra tervezik a játék alkotói, ahol az egyes állomások nyertesei mérkőznek majd meg, feltehetően közel 250 ezer euróért. 

A versenyen egyébként a játék egy hamarosan bemutatkozó, három a három elleni kompetitív módjában kell megmérkőznie a csapatoknak.

7.
7.
stfeca
#3: Had mutassak én is valamit akkor! Ezért!!
https://www.youtube.com/watch?v=Nx9yaohvdZ8

Nem csak a gyilkolás, meg a hentelés létezik! :) Itt is High Tech van ám!! !
5.
5.
Zuzmo
#3: Lehet, hogy valaki játszik ezzel a játékkal, és emiatt választ ilyen szakmát.
De van olyan is, aki traktort vezet, és farming simulatorozik is.
4.
4.
ArrowCross
És már a himnusz is megvan.Minden league rendezvény kezdetén ezt fogják énekelni a játékosok és a közönség teljes beleéléssel. https://www.youtube.com/watch?v=UnhVXgjdfec&t=54s
3.
3.
Raam989
Mi a fenének ez? Inkább fordítanák azt a pénzt az igazi mezőgazdaságra...
2.
2.
stfeca
Letölthető MOD-ként a 17-esehez a versenypálya. 20 szalma bálát kell elkészíteni és felrakodni egy pótkocsira, természetesen időre. Ennyi a verseny. Elsőre egyszerűnek tűnik, de a szalmabálák mozgatása és rakodása nem egyszerű feladat. Nagy gyakorlatot igényel.
1.
1.
belaman
lol, sims 4-ből nem akarnak esetleg esportot csinálni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...