Days Gone - a végtelen utakat szelve

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 24.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a Days Gone világát bemutató videósorozat. A második rész a veszélyekkel teli autópályákra, autóutakra koncentrál, illetve motorunkra, amit többek között fejleszthetünk is.

Rengeteg veszély leselkedik majd ránk, amikor motorunkra pattanva szeljük a kilométereket. Útszéli banditák csaphatnak le ránk, de akár fertőzött farkasok és hordányi zombik is elkaphatnak minket. Mindig résen kell lennünk, illetve ha biztonságban akarjuk tudni magunkat, érdemes lesz időt fordítani motorunk bütykölésére is.

Az itthon magyar felirattal megjelenő Days Gone április 26-án érkezik PlayStation 4-re.

23.
23.
Darksiders84
Érdekes ez a hangos felbőgés amúgy mert nálam a nem is csúcsgrafikás játékoknál tapasztaltam pl az e havi ingyenes kis semmi egyszerű Portal Knights amit csak meglestem és digitális mert valaki írta hogy úgy nincs gond vagy a Darksiders 3 produkál félelmetes hangot de nem fagy le visszahalkul és semmi gond. Ezt a kupakot alá vagy valamit kipróbálom mert a szétszedéshez pasztázáshoz még gyűjtenem kell az infókat hogyis van az.
17.
17.
Fata Morgana
#16: Nekem inkább az tűnt fel a videónál hogy 2x annyi ember felfogta a lényeget a fele meg nem.
Kíváncsi lennék mennyien mernék szétszedni a saját konzoljukat, hogy újrapasztázzák vagy mod-olják a hűtést, esetleg kipucolják a gépet.

Mikor "gent" váltottam mondhatom hogy felfrissítettem a az X360-at + a tápot ventilátor cserék + paszta + az olvasót is szétszedtem olvasófejet és mechanikát cseréltem jól sikerült a gép nem melegszik egyáltalán, csendes majdhogy újszerű állapotban van, a mai napig néha előveszem és játszok rajta.
13.
13.
Fata Morgana
#11: A sima újrapasztázás, sajnos nem elég de a videó nagyon jól szemlélteti hogy a módosítások után, nagyban javul az hűtés és az fps is stabilabb lesz.
12.
12.
delphijos
Nem mondom hogy rossz, csak nekem személy szerint már elegem van a posztapokalipikus és / vagy zombi témától.
10.
10.
Darksiders84
#8: Szerintem hamár fejleszthető jármű lesz aminek nagy szerepe lesz mint hű társ amivel járkálhatunk a bazi nagy terepen innen oda és amonnan vissza inkább a nyitottságától tartok hogyan lesz ez megtöltve szórakoztató élménnyel hosszú távon.
8.
8.
Fata Morgana
Nagyon várom a játékot, de a térkép valahogy kicsinek tűnik első ránézésre, őszintén remélem hogy tévedek.
3.
3.
kamgecam
#1: Én ezért veszem digitálissan a játékokat, úgy észre se venni a hangját. Lemez van benne akkor mintha egy vadászgép akarna felszálni olyan hangos.
2.
2.
KRAT0S
#1: Fémdobozos előrendelve! Qrvára bejön nekem is
Ne izgasd magad a gép miatt,ezek ilyenek..
1.
1.
Darksiders84
Ez egyre jobban tetszik főleg hogy a motort is lehet fejleszteni. Viszont a Pro gépem néha hirtelen olyan hangosan szenved hogy rendesen megilyeszt pedig még nincs 1 éves a régi nem volt ilyen hangos bajos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...