Két év pihenő után visszatér a WRC-sorozat

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bigben és a Kylotonn bejelentette a WRC 8-at, amely idén szeptemberben landol PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switchen. Jót tett a pihenő a szériának: rengeteget javult a játékmenet, még dinamikus időjárást is kapunk.

Tavaly a V-Rally 4-gyel rukkolt elő a Kylotonn csapata, de idén visszatér az FIA World Rally Championship hivatalos versenyjátéka. Nem múlt el nyomtalanul az elmúlt két év, a WRC 8 több ponton is előrelépett a legutóbbi részhez képest.

A WRC mellett a WRC 2- és Junior WRC-szériát is tartalmazza a program, valamint számos történelmi autót és pilótát is felvonultat. Ami a pályákat illeti, több mint 100 szakasz vár ránk 14 különböző országban. A karriermódban felépíthetjük saját csapatunkat, frissíthetjük és testreszabhatjuk raligépünket tetszés szerint.

Az első kedvcsinálókon a Ford Fiestát csodálhatjuk meg, valamint a török és a monte-carlói raliba nézhetünk bele. Természetesen az idei pilóták is feltűnnek a WRC 8-ban köztük Sébastien Ogier, Esapekka Lappi, Jari-Matti Latvala, Kris Meeke, Ott Tänak, Sébastien Loeb, Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen, Dani Sordo, Elfyn Evans és Teemu Suninento.

A Kylotonn Racing idén egy dinamikus időjárási rendszert is meghonosít a játékban. Most már minden egyes időjárási körülménynek nagy hatása lesz a versenyekre, nem mindegy milyen beállításokat és gumiabroncsokat használunk, és persze lehet, hogy pont a futamok alatt borul a bili.

A fejlesztők hallgattak a közösség visszajelzéseire és az e-sport bajnokságok tapasztalataira, és ezek alapján készítik a WRC 8-at. Szebb grafikára, okosabb játékmenetre és még átfogóbb karriermódra számíthatunk.

A játék szeptemberben jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

14.
14.
semike
V Rally nálam is ment egy idő után a kukába,bár nekem a grafikával semmi bajom nem volt.(X-en jól néz ki),de kevés a pálya.
Most az ingyenes WRC6-ot tolom. A 7.rész után kicsit vicces de siman el leszek vele olyan 6000km-ert.
:)
Metál joooo! ;)
13.
13.
Őrnagy
#12: Tehát minden. De a zenéje jó volt, nem? :)
Hát, én kontrollerrel nyomtam, jól el voltam vele. Ha rallyt választasz a térképen, akkor rally lesz, ha rallycrosst,akkor körpályák.
12.
12.
Falcon
Rossz belső nézet a rossz irányítás kormánnyal csúnya grafika rally szakaszok helyett kör pályák többnyire pár hegyi szakasz kivételével !olyan érzésem volt mint hogyha elölről kezdték volna a fejlesztést és most ennek a szériának is kéne 4 év mire eljutott oda ahol a WRC 7 Most tart 4 év
11.
11.
Őrnagy
#10: A V-Rally 4re gondolsz? Nekem eléggé bejött. Neked mi volt vele a gondod? Csak kíváncsiságból kérdezem.
10.
10.
Falcon
WRC 7 ben már a 8 szezonomnál járok kormánnyal (t300rs)belső nézetből.... imádom de a v rally után ismét be kell bizonyítaniuk hogy tudnak egyáltalán játékot csinálni mert az minősíthetetlen volt
9.
9.
Őrnagy
#5: Persze, ANNYIRA én sem nevezem simnek.
7.
7.
crytek
Mostmár akkor tolhatnának valamit bundleba is :)
6.
6.
semike
Nagyon joooo!!!!
Nálam első napos vétel!!!
Dirt mehet a kukába a hat országjával...Néztem róla videókat,tök ugyan az mint az előző részek(dirt rally,4.)
Pálya dizájnban nálam a WRC a nyerő, konkrétan ”él” minden futam. Változatos és szép.
5.
5.
#1: A wrc-t azert nem neveznem annyira simnek, bar csak az elsot toltam ps3-mon, az sima arkad moka volt, semmit sem allitgattam benne. Sztem valami nehezsegi szinthez van kotve, ha nem realisticre allitod nem kell szimulatorkodni.
1.
1.
Őrnagy
Tök jó, meg szép, meg okos, de én már vágyom valami jó arcade címre. Már annyi szim van, hogy azokkal ellennék évekig, de arcade csak gyerekeknek való van, a Driveclub óta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...