WRC 8 PC, PS4, SW, XBOXONE

Két év pihenő után, dinamikus időjárási rendszerrel tér vissza a ralivébé hivatalos adaptációja.

Íme, a Games with Gold júliusi játékai

Jó szokásához híven megvillantotta a Microsoft, hogy milyen játékokkal készül a júliusi hónapban az Xbox Live Gold- és Xbox Game Pass Ultimate-előfizetőknek. Nem lesz a legerősebb hónap, de azért panaszkodni sincs okunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk a 2019-es év egyik legizgalmasabb hetéhez, már ami a megjelenéseket illeti, pénteken ugyanis ledobják a videojátékos atomot: egy napon érkezik az idei Call of Duty, a The Outer Worlds és a MediEvil is.

Launch traileren a WRC 8

Dőzsölhetnek idén a ralijátékok szerelmesei, hiszen a DiRT Rally 2.0 februári megjelenését követően holnaptól újabb szimulátorban merülhetnek el. Megérkezett a WRC 8 launch trailere.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális hét vár a játékosok pénztárcájára, ugyanis rengeteg izgalmas megjelenéssel robban be az ősz! Kosarazhatunk, ralizhatunk, háborúzhatunk, újraélhetjük Squall Leonhart kalandjait, és még sok minden más érkezik a napokban.

Így zajlik a WRC 8 fejlesztése

Két vadonatúj fejlesztői napló is érkezett a jövő héten esedékes ralis játékhoz, mellyel alaposabb betekintést kapunk a játék fizikájába, valamint megnézhetjük, miként zajlik egy-egy pálya tervezése.

Pontos gépigényt kapott a WRC 8

Idén is lehetőségünk lesz sárdagasztani, a Bigben és a Kylotonn Games közbenjárásának köszönhetően ugyanis szeptemberben befut a WRC 8. A PC-s változat pontos rendszerkövetelményét a hajtás után találjátok meg.

WRC 8 - sokat változik a karriermód

Az igazi raliélmény sokkal többet jelent az eszetlen sárdagasztásnál: ha dobogóra szeretnénk lépni a bajnokság végén, akkor jobb, ha gondját viseljük a verdánknak és a csapatunknak, hiszen a felkészültség már félgyőzelem.

WRC 8 - öt perc az argentin ralin

A Bigben volt olyan kedves, és közzétett ötpercnyi gameplayt a WRC 8-ról. A versenyjáték jelenleg bétafázisban van, így a végleges változatra a látvány javulhat, és remélhetőleg a belbecs is fog.

Két év pihenő után visszatér a WRC-sorozat

A Bigben és a Kylotonn bejelentette a WRC 8-at, amely idén szeptemberben landol PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switchen. Jót tett a pihenő a szériának: rengeteget javult a játékmenet, még dinamikus időjárást is kapunk.