Ingyenes a Jackbox Party Pack és a Deponia-széria

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 25.
  • Akció
Link másolása
Mára az Epic Games Store és a Humble Store is ingyenes címekkel rukkolt elő. Előbbi a következő két hétben a népszerű partijátékot, a Jackbox Party Packot dobja hozzánk, míg utóbbi egy kézzel rajzolt kalandjáték-trilógiát.

Ahogy azt az Epic Games megígérte, a What Remains of Edith Finchet a The Jackbox Party Pack váltja a saját boltjában. Egészen február 7-ig ingyen csaphatunk le a népszerű partijáték-gyűjteményre.

Egészen pontosan öt kisebb játékkal találkozhatunk, melyek közt rajzolós és kvízjátékok egyaránt akadnak. Eldönthetjük, hogy igaz vagy hamis-e az állítás, és a szokásos kitalálós móka sem hiányzik. A csomag érdekessége, hogy némely játékban akár százan is részt vehetünk, illetve a szokásos billentyűzet-egér kombó helyett a telefonjainkkal vagy tabletjeinkkel ragadhatjuk magunkhoz az irányítást.

Készüljetek, mert az Epic Games Store-ban február 8-tól a bitang kemény, de remek kritikákat kapott Axiom Verge-et tölthetjük le.

Mi a helyzet a Humble Store-ban? Ott január 26-ig, pontosabban az esti órákig a Deponia: The Complete Journey-t tehetjük magunkévá, mindössze a bolt hírlevelére kell feliratkoznunk hozzá. A csomag három kézzel rajzolt, point 'n' click kalandjátékot tartalmaz, nem kevés extrával (térkép, fejlesztői kommentár) megspékelve.

1.
1.
Gorrister
Nekem már megvan a Deponia sorozat, de gyerekek, aki közületek egy kicsit is érdeklődik a klasszikus kézzel rajzolt point&click kalandok iránt az kötelező jelleggel zsákolja be őket. Lehet hogy a régi klasszikusokhoz nem egészen ér fel (bár azért erősen súrolja a határt), de hogy az újkori kalandjátékok közül messze ez az egyik legkiválóbb sorozat ez egészen biztos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...