Újrakezdik a Metroid Prime 4 fejlesztését

  • Írta: szlav
  • 2019. január 25.
  • Csúszás
Link másolása
Nem haladt zökkenőmentesen a Metroid Prime 4 fejlesztése, a sok nehézség miatt pedig a Nintendo úgy döntött, hogy az alapoktól kezdik újra a munkálatokat. A stafétát az első három részért felelős Retro Studios vette át.

Nem sokat hallhattunk mostanában a 2017-es E3-on beharangozott Metroid Prime 4-ről, ennek pedig elég nyomós oka volt. A fejlesztés komoly akadályokba ütközött - olyannyira komolyakba, hogy a Nintendo végül úgy döntött, hogy érdemes inkább az egész projektet az alapjairól újrakezdeni. A japán vállalat belsős fejlesztéseiért felelős Shinya Takahashi egy őszinte, tiszteletteljes videóban kért bocsánatot a sorozat rajongóitól, valamint mesélt a jövőre vonatkozó terveikről is:

Takahashi-san elárulta, hogy az újraindított fejlesztés élén mostantól az első három Metroid Prime-játékért felelős csapat, a Retro Studios áll majd. A széria producere, Kensuke Tanabe ismét visszatér, így a Retro Studios tagjaival kollaborálva igyekeznek majd egy olyan játékot készíteni, amely megfelel a legnagyobb rajongók elvárásainak is. Takahashi nyilvánvalóvá tette azt is, hogy a fejlemények miatt egy hosszú folyamatnak néznek elébe, így valószínűleg még sokáig nem hallhatunk-láthatunk túl sok érdemi újdonságot a játékról.

5.
5.
Darksiders84
#4: Nekem volt pár Nintendo gépem nem mind és valószínűleg Switchem lesz újra még ha ismét lesz rá 4-5 erős cím mint pl Bayonetta 3 de jővőbeli megjelenésekkel már nem vagyok tisztában annyira azért már nem izgat de nagyon ajánlom a Mario Rabbidst a Bayonetta 1-2 és természetesen a Zelda.
4.
4.
Ooorky
#3: Nekem ez az második Nintendo konzolom (az első egy NES), úgyhogy nekem minden jöhet, főleg remake hegyek a Gamecube érából.
3.
3.
Darksiders84
#2: Végülis igazuk van minek új ha ezt is zabálják. Azért kíváncsi leszek hogy az új Zelda mikor esik be mert állítólag begyorsulnak és nem kell 5-6 évet várni. Engem a Pikmin érdekelne de azt leszarják gondolom akkor mégse volt olyan nagy cím ez a sorozat.
2.
2.
Ooorky
#1: Pont most nyilatkozták, hogy hardveres fronton nem várható semmi újdonság. Ha jön is valami jövőre akkor az egy frissített Switch lesz.
1.
1.
Darksiders84
Majd akkor az új Nintendo gépén...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...