Metroid Prime 4 SW

Tíz év után végre készül az igazi folytatás.
Típus:

Metroid Prime 4 - újabb veterán fejlesztőt igazoltak

Sajnos nem voltak zökkenőmentesek a várva-várt negyedik Metroid Prime-rész munkálatai, most azonban egy újabb veterán programozóval bővítette a csapatát a fejlesztésért felelős Retro Studios.

A DICE veteránja is a Metroid Prime 4-hez igazolt

Jhony Ljungstedt, a Mirror’s Edge: Catalyst és a Battlefield V művészeti vezetője otthagyta a DICE csapatát, és mostantól a Retro Studios kötelékében a Metroid Prime 4 fejlesztői csapatát erősíti.

Fejlesztőket toboroznak a Metroid Prime 4-hez

Januárban számoltunk be róla, hogy a Metroid Prime 4 fejlesztését újrakezdte a Nintendo. Azóta sincs különösebb fejlemény a Switchre érkező játékról, most viszont számos pozícióba keres munkaerőt a fejlesztőstúdió.

Újrakezdik a Metroid Prime 4 fejlesztését

Nem haladt zökkenőmentesen a Metroid Prime 4 fejlesztése, a sok nehézség miatt pedig a Nintendo úgy döntött, hogy az alapoktól kezdik újra a munkálatokat. A stafétát az első három részért felelős Retro Studios vette át.

E3 2018: A jövő évre csúszik a switches Yoshi

Sok rajongó fejezte ki csalódottságát, amikor a Nintendo E3-as műsorából kimaradt a Metroid Prime 4, a következő Pokémon RPG és a Switchre érkező Yoshi. A Polygon rákérdezett Reggie Fils-Aime-nél, hogy mi ennek az oka.

E3 2018: Nézd vissza a Nintendo Directet!

A nagyszabású bemutatók sorát a Nintendo zárja ma délután 6-tól. A kiotói vállalat egy előre felvett műsort sugároz az interneten keresztül, melyben kiemelt szerephez jutnak a Switch és a 3DS közelgő címei. Tarts velünk!

A Bandai Namcónál készül a Metroid Prime 4?

A héten felröppent pletykákat most az Eurogamer is megerősítette, úgy néz ki, valóban a Bandai Namco szingapúri stúdiója fejleszti a Metroid Prime negyedik részét.

E3 2017: Bejelentették a Metroid Prime 4-et

A Nintendo alaposan megnyomja a Nintendo Switch-bejelentéseket. A pletykák igazak voltak, valóban érkezik a Metroid Prime 4 - kereken tíz évet kellett várnunk az igazi folytatásra. Nincs még dátum, de a rajongóknak ez is elég.

E3 2017: Itt nézd vissza a Nintendo prezentációját!

Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy a kiotói konzolgyártó nem tart saját konferenciát, helyette egy összevágott műsort közvetít az E3 apropóján. A Nintendo Spotlightról nem maradsz le, hiszen nálunk élőben követheted.