Ingyen aranyrudat kapsz a Red Dead Online-ban

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 26.
  • Akció
Folyamatosan javul a Red Dead Redemption 2 online módja, a Rockstar pedig egy csábító ajánlattal igyekszik ösztönözni a játékosokat arra, hogy újra visszatérjenek. Ha a hétvégén bejelentkezel, aranyrudat kapsz ajándékba.

A Rockstar Games letette a nagy esküt, hogy folyamatosan támogatja és fejleszti a Red Dead Online-t. Ezúttal a játék battle royale-módját, a Gun Rusht tökéletesítették, javult a partnerkereső, és a lobby is stabilabb és okosabb lett, így egykettőre találunk maguknak játszótársat.

Ami a hosszú távú terveket illeti, a vadnyugati kalandorok általános életminősége elfogadhatóbb lesz, beleértve a Parley-kat, de érdemes lesz elfoglalni magunkat a Law and Bounty missziókkal is, ahol csökkentik a griefinget, illetve a napi kihívásokat is gold nuggetekkel jutalmazzák majd.

Annak érdekében, hogy a játékosokat visszacsábítsák az online vadnyugatra, a Rockstar öt aranyrudat vág hozzánk, ha január 27-ig bejelentkezünk a játékba. Mondanom sem kell, értékes valutáról van szó, rengeteg mindent vásárolhatunk belőle. Az ígéret szerint a gold barokat január 29-én csapják hozzá a profilunkhoz.

Nosza, rajta, egy belogolást simán megér az ajándék!

Ezek is érdekelhetnek

17.
Ooorky
#15: Igen, ebben a kommentben már sokkal jobban kifejtetted miért jó a játék, így már egyértelmű a dolog.
Kár, hogy pont te írtad: "Amit eddig leírtam, az nem egy szar játék ismérve", miközben semmit se írtál a játékról, most meg "Nincs arra időm, hogy mordori orkoknak magyarázzam el tüzetesen miért jó ez a játék.", ovis szinten besértődve a saját hülyeségeden.
16.
Ultimate
#5: SOkmindenki meg nem. Gta online sem ott indult ahol most van,az elején ugyan ilyen volt. Gta Online-ba se napi szinten ömlött a tartalom ebbe sem. Rinya rinya rinya.
15.
Ra1D3n
#12: Nincs arra időm, hogy mordori orkoknak magyarázzam el tüzetesen miért jó ez a játék. Saját szabadidőmet arra fordítom amire akarom, közben asszony és a kutya sem panaszkodik otthon, mert mindenre és mindenkire jut időm akire/amire akarok. Akit picit is érdekel a játék az utánanéz, hogy mennyi lehetőség van benne. Innentől kezdve pont leszarlak téged és a besavanyodott véleményedet egyaránt.
14.
Oldman
Vannak hibài a jàtèknak ( melyiknek nincsen ? ) de ràbiggyeszteni a RDR 2-re hogy ..ar jàtèk, nos ne haragudjunk ràjuk, nem tudjàk mit beszèlnek! Ìrnàk azt, hogy nem az ő stìlusuk, ìgy màr elfogadhatò volna az àllàspontjuk. A harcrendszer valòban okoz bosszùs perceket a jàtèkosoknak, de a vicces vàratlan apròlèkos megoldàsok mind feledtetik ezeket. Akik abbahagytàk fèlùton a jàtèkot valami miatt, azok elègedetlenkednek szerintem, ők mèg az irànyìtàst sem szokhattàk meg valòszìnűsíthetően. Èn 2-hònapja nyomom a single-t, ès nem unom, sőt most szerettem meg a jàtèkot igazàn. Èrdekessèg: kb kèt hete halt meg utoljàra a karakterem, ìgy az volt a cèl, hogy a jàtèk vègèig èletben maradok valahogyan. Erre egy snassznak mondhatò kisebb ellensèges bandita tàborra dobott molotov koktèl tegnap visszapattant egy közelben lèvő kifeszìtett kötèlről, egyenesen a mellkasomra. Ott ègtem szènnè! Rohadt dühös voltam, de belegondoltam abba, ezèrt is szeretem ezt a jàtèkot, rohadtul kiszàmìthatatlan, hihetetlen èlethű, minden apròsàgra figyeltek a kèszìtők. Nem csak a story szàlat èrdemes figyelembe venni egy jàtèknàl, hanem a köztes rèszleteket is. Mar aki ilyen beàllìtottsàgù èrtelemszerűen.
13.
Kawada
#9: Még szerencse, hogy egy sztori központú, open world, single player játéknak ami 7 évig készül, van egy élvezetes single része. :)

Ettől függetlenül tényleg magát minősíti, aki egyből leszarozza. De az is tény, hogy játékmechanika szempontból eléggé előző generációs maradt a játék.
12.
Ooorky
#11: Amit leírtál abból konkrétan semmi se derül ki a játékról csak az, hogy NEKED túl sok szabadidőd van amit nem tudsz értelmesen eltölteni.

Ettől függetlenül jó játék, csak a kommented egy nagy 0.
10.
kopic
#2: Francba, megeloztetek! En csokif@szt akartam irni.
7.
pécégémer
Mèg jó, hogy tegnap járt le a ps plusom.
6.
gorbesz
#5: Ennyi. Lenne benne potencial boven, es megse fejlesztik bele. Majd evek mulva mint GTAO. Eladtam a lemezt is mar
5.
TheFlash
#3: sok mindenki ugyan így van. beleértve engem is, és gondolom ezért is van ez az akció, mert vissza akarják csábítani az embereket, de hiába, mert egy unalmas szar az online ... GTA online sem a legjobb, de 1000x tartalmasabb és mókásabb mint ez :D
4.
Raptor X
Jónéhány haverral félbe hagytuk a story módot és csak online mókázunk.
Nem vagyunk egyformák... :)
3.
DarkLord
Amennyire jó volt a sztori (és amióta végeztem vele) nem is játszottam a játékkal. Valahogy engem nem vonzott be az online része. De biztos csak bennem a hiba :D
2.
Ooorky
#1: Mármint csokifudzsit.
1.
Ramirezx
Még jó, hogy nem csokirudat adnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...