Subnautica: Below Zero - indul a korai hozzáférés

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 26.
  • Korai verzió
Link másolása
Ezúttal a fagyos sarkkörön próbálhatunk meg talpon maradni a tavalyi év egyik legjobb túlélőjátékának folytatásában. A Subnautica: Below Zero Early Access-verziója már a nyakunkon van, a hónap végén élesedik.

A víz alatt játszódó Subnautica jött, látott és győzött a túlélőjátékok tavalyi mezőnyében, éppen ezért kiemelt figyelmet kap a folytatás, amely már az északi jégmezők birodalmába kalauzolja el a játékosokat.

A Subnautica: Below Zero hasonló utat jár majd be, mint az elődje, azaz jó sokági korai hozzáférésben marad. Az Unknown Words szerint január 30-án csaphatunk le rá a Steam Early Access felületén, az Epic Games Store-ban és a Discord saját boltjában.

Ahogy azt a srácok kiemelték, "a Below Zero még nincs kész, tele van buggal, rosszul fut és számos funkció hiányzik belőle", szóval ennek tudatában érdemes már most beruházni rá. Díjazzuk a fejlesztők őszinteségét és azt, hogy "nem a játékosok pénzét, hanem a visszajelzéseit" akarják. "Jobb játékot készítünk, ha veled együtt csináljuk" - tették hozzá.

Mozgásban még nem láttuk a Subnautica: Below Zerót, de ez nem sokáig lesz így. A leleplezésre január 30-án kerül sor a fejlesztő Twitch- és YouTube-csatornáján.

2.
2.
t0mchee
#1: Reméljük nem az lesz túl sok belőle :)
1.
1.
shatterhand
Mozgásban már láttam,onnan vannak a fotok. Fura volt mert többet mutattak a szárazföldrol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...