Subnautica: Below Zero PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A víz alatt játszódó túlélőjáték folytatásában ezúttal az északi jégmezők világába látogatunk.
Típus:

Subnautica: Below Zero teszt

Visszatérünk a 4546B óceán borította bolygójára, hogy az Unknown Worlds új kalandra invitáljon minket. Ezúttal a sarkkör jeges vizeiben kell boldogulnunk, de a felszínt is többször látogatjuk meg, mint az első részben tettük.

Gameplay traileren a Subnautica: Below Zero

Két nappal ezelőtt, pénteken végre megjelent a Subnautica folytatása, a Below Zero, ami a címéből is kitalálhatóan ezúttal a fagyos tengerek mélyén fog mindenkiben thalassophobiát kialakítani. A megjelenés örömére most egy új előzetes érkezett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is jó okunk lesz arra, hogy a képernyőre tapadva hódoljunk a kedvenc hobbinknak. A lista élén a kicsinosított és felturbózott Mass Effect-kollekció áll majd, de a héten a sarkvidékre és a sherwoodi erdőbe is ellátogatunk.

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Tegnap éjjel újabb State of Play-adással jelentkezett a Sony. A műsor legnagyobb sztárja a kiadós gameplay-felvételt villantó Ratchet & Clank: Rift Apart volt, de szó esett a Subnautica új epizódjáról és az Among Usról is.

Hangulatos előzetesen a Subnautica: Below Zero

Vadonatúj trailerrel jelentkezett a Subnautica folytatása, amiben szemügyre vehetjük, hogy a fagyos sarkkörön sem lesz egyszerű mutatvány az életben maradás, hiszen a környezet utolsó négyzetmétere is vacsoraként tekint ránk.

Premierdátumot kapott a Subnautica: Below Zero

Hosszas hallgatás után végre pontos megjelenési dátumot kapott minden thalassophobiában szenvedő játékos kedvenc játékának, a Subnauticának a folytatása, a Below Zero. A bejelentés mellé egy friss trailer is érkezett.

Itt nézd vissza a Nintendo Indie World Showcase-t!

A Nintendo tegnap esti streamje kizárólag a kisebb, független fejlesztésű játékokról szólt. Több mint 20 cím mutatta meg magát a bemutató során, melyek közül néhányan már most elérhetőek.

Subnautica: Below Zero - hajóroncsok nyomában

Szegény thalassophobiában szenvedő játékosokat nem kíméli az Unknown Worlds Entertainment csapata, és a fagyos mélytengeri kalandok ezúttal gyönyörű fényekkel és rémisztő hajóroncsokkal bővülnek.

Pingvines traileren a Subnautica: Below Zero

A várakozásoknak megfelelően a mai napon befutott a népszerű vízalatti felfedezős játék önálló kiegészítőjének első trailere. Ha az alapverzió borzalmai nem lettek volna elég traumatikusak, akkor íme, az izzó szarvú sarki muréna!

Subnautica: Below Zero - indul a korai hozzáférés

Ezúttal a fagyos sarkkörön próbálhatunk meg talpon maradni a tavalyi év egyik legjobb túlélőjátékának folytatásában. A Subnautica: Below Zero Early Access-verziója már a nyakunkon van, a hónap végén élesedik.