American Truck Simulator - irány Washington állam

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 27.
  • Letöltés
Link másolása
Újabb kiegészítővel bővül az American Truck Simulator, mely során a gyönyörű fenyvesekkel tarkított Washington államba látogathatunk el, és amelynek köszönhetően teljesen bejárhatóvá válik a játékban a legendás Route 101.

A 101-es út egészen pontosan az USA nyugati partján található, így észak-déli irányba már az egész országot átutazhatjuk, ami 2478 kilométert jelent - persze csak ha megvesszük a játékhoz korábban kiadott DLC-ket is.

Ami Washington államot illeti, elsősorban faipari és élelmiszer-rakományok fuvarozására számíthatunk, legyen szó akár nyers faanyagról, almáról, szőlőről vagy burgonyáról. A bejelentő videó mellé azonban a pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptuk meg, de a DLC várhatóan még 2019 során elrajtol PC-n.

4.
4.
FrankBlack
#3: *elég kopár táj miatt (bocs)
3.
3.
FrankBlack
Habár az Amerika feeling számomra nagyon ott volt, és sokat dobott az élményen, sajnos az lég kopár a táj miatt mégis viszonylag hamar ráuntam. A New Mexico DLC pedig még kopárabb lett, így az sem jött be. Tavaly októberben azonban az Oregon DLC teljesen lenyűgözött, sokkal érdekesebb, változatosabb ott a táj. Alig a megjelenés után egy héttel már be is jártam az egészet, és azóta is inkább csak arrafelé tevékenykedem. Nekem nagyon adja:

https://www.youtube.com/watch?v=wilAbkIhZcE

Egészen addig el is voltam vele, amíg nem jött az ETS2-höz a Beyond the Baltic Sea. Az is nagyon jó lett. Mostanában felváltva megyek mindkettővel.

A grafikát, látványt pedig szvsz sokkal szebbé lehet tenni mindkettőben Reshade moddal, és/vagy amolyan „realistic” graphics-weather modokkal. Szerintem így már nem annyira csúnya:

https://www.youtube.com/watch?v=mUsXLPvSTpk

https://www.youtube.com/watch?v=xTHR3KgzX2I
2.
2.
Grabowsky30+
#1: Az ETS2-ben több száz órám van, de az amerikás nekem sem jött be!
1.
1.
KőbányaKispest
Nem értem minek erőltetik. Azzal a 3 fajta kamionnal, meg kopár szar grafikával, AI is hót szar. Euro Tracktől ez nagyon messze van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...